Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Askerlik

Otomatlar var bölüğün içinde, 2 hafta boyunca sadece mango ananas çıktı. 5000 asker durmadan mango ananas içiyorduk.
Hatay, İskenderun. Cehennem sıcağının yeryüzüne yayıldığı yer gibi bir yerdi.
Kantin var ama su satmıyor, satarsa da günde 1 saat anca açık oluyor o yüzden otomatlardan almak gerekiyordu.
10binden fazla askerin olduğu, saat başı 1 litre terlediği yerde 20-30 otomat olmasına rağmen otomatlarda doğru düzgün su yoktu. :D
Bazen su bulamayınca bahçe sulama fıskiyeleri vardı, onlara ağzımızı dayayıp içiyorduk onlar da nadiren çalışıyordu. :D
Sizde yine mango/ananas varmış. :D

Sonuç: Usta birliğine gitmeden 3 gün önce ishal olmuş 10 gün boyunca ishalim devam etmişti. :D
Düşman askeriyle karşılaşsak bu kadar acımasız olmazlar, sıkarlardı kafamıza acı çekmezdik. :D

Otomatlar var bölüğün içinde, 2 hafta boyunca sadece mango ananas çıktı. 5000 asker durmadan mango ananas içiyorduk.
Ben de geçen sene Isparta'da yaptım. İkinci bölükte yazıcıydım o yüzden epey güzel geçti ama şu otomat durumu bizde de sıkıntıydı. Yalnızca meyve suları kalıyordu. Bölük içinde çalıştığımdan ötürü makine stokları yenilendikten sonra eğitimdekiler dönmeden bizim koğuşa kola stokluyordum :D

Şundan verdiler mi ? Ben gittiğimde her sabah yiyordum.

.
Ben bunun sayesinde hayatta kaldım. Günde 2-3 tane yiyordum ama 30 gün boyunca bundan yediğim için askerlik sonrası neredeyse hiç yemedim. :oleyo2: Şundan koliyle vermişlerdi bana. Gerçi birkaç tane alayım diye vermişler de ben koliyi al dediler sandım, sonra geri almadılar neyse ki.

Bedellilerin askerlik anıları da hiç zevkli olmuyor ya, paso cevizli sucuk yemişler, mango ananas suyu içmişler falan. Allah bilir bunlar üst rütbeli biri geliyor diye bozulmaması/kırılmaması için kazmaları çıkartmayıp elleriyle ot da yolmamışlardır. Hastalandıklarında "birlikteki ilaç sayısı az, ya gidin doktora fazla fazla ilaç yazdırın ya da birlikteki ilaçlardan falan kullanmayın" diyen de yoktur bunlara.

Bedellilerin askerlik anıları da hiç zevkli olmuyor ya, paso cevizli sucuk yemişler, mango ananas suyu içmişler falan. Allah bilir bunlar üst rütbeli biri geliyor diye bozulmaması/kırılmaması için kazmaları çıkartmayıp elleriyle ot da yolmamışlardır. Hastalandıklarında "birlikteki ilaç sayısı az, ya gidin doktora fazla fazla ilaç yazdırın ya da birlikteki ilaçlardan falan kullanmayın" diyen de yoktur bunlara.

Birisi komutana "komutanım Pepsi Max yok mu" diye sormuştu.

Bizim komutan da "git cips al hep beraber yiyelim lan" demişti, gidip cips aldım. Sandım ki komutanlarla takıla takıla yiyecez. Cipsi aldım geldim, bana "sen şu belgeyi şuraya götürüver, albay çıkmadan imzalanmalı" dedi. Götürdüm. Geldiğimde cips bitmişti. Kıtlıktan çıkmış gibi yemişler. :D Sonra kantinciye sordum, "o a.... komutanının kantine 400 lira borcu var, o yüzden başkalarına aldırıyor. Ödemiyor da" demişti. :D

Bizim komutan da "git cips al hep beraber yiyelim lan" demişti, gidip cips aldım. Sandım ki komutanlarla takıla takıla yiyecez. Cipsi aldım geldim, bana "sen şu belgeyi şuraya götürüver, albay çıkmadan imzalanmalı" dedi. Götürdüm. Geldiğimde cips bitmişti. Kıtlıktan çıkmış gibi yemişler. :D Sonra kantinciye sordum, "o a.... komutanının kantine 400 lira borcu var, o yüzden başkalarına aldırıyor. Ödemiyor da" demişti. :D
Üst rütbeli komutanın makam aracının önünü kesen bedelli er vardı.

Arıza eleman, komutandan sabah kahvaltısında karton bardak ve menemen çıkmasını istemişti.

Son düzenleme:
  • Haha
Tepkiler: Sid
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık