Toki'de çok güzel seviyor ama onun şansı bu sevginin karşılıklı olması.Hancock ise aşktan bihaber birini,hiç bir karşılık beklemeden sonuna kadar seviyor.Asla karşılık bulamasa bile onu bekliyor.O yüzden Hancock bu konuda en iyisidir
![]()

Toki'de çok güzel seviyor ama onun şansı bu sevginin karşılıklı olması.Hancock ise aşktan bihaber birini,hiç bir karşılık beklemeden sonuna kadar seviyor.Asla karşılık bulamasa bile onu bekliyor.O yüzden Hancock bu konuda en iyisidir
![]()
Yaş farkını gözümüze sokma diye.30 küsur yılı sevgilisiz geçirdiğiniz nereden biliyorsun? Ben sanmıyorum sevgilisiz geçirdiğini. Sonuçta mangada 30 yıldır kendisiyle mutlu tarzı bir ibare yok. Ayrıca son dediğin ne alaka![]()
Yubashiri-sama gizli Sanji, hancock ve hiyori fanıdır. Diğer fan gruplarından bilgi sızdırmak için kendisini bu uğurda feda etmiştir. Tıpkı x drkae gibi.Ama şunu farkettim Yubashiri, sen gizli Hancock hayranısın. Baktın ki Senyor öne geçti, senin bir kişinin aleyhinde konuştuğunda onun oyu artıyor biliyorsun bu yüzdn insanlar Hancocka oy atsın diye tam zamanında geldin. İşe de yaradı. Hancock, Pinke yaklaştı.
De mi? Yoksa hangi Sanji hetarı avatarına Sanji koyar.Yubashiri-sama gizli Sanji, hancock ve hiyori fanıdır. Diğer fan gruplarından bilgi sızdırmak için kendisini bu uğurda feda etmiştir. Tıpkı x drkae gibi.
Sanji destekçileri çoğaldıysa Yubashiri sayesindedir.Çok büyük emeği var sağolsun.Yubashiri-sama gizli Sanji, hancock ve hiyori fanıdır. Diğer fan gruplarından bilgi sızdırmak için kendisini bu uğurda feda etmiştir. Tıpkı x drkae gibi.
Luffy, Hancock'a gel korsanlığı bırakalım sen kraliçeliği bırak çoluk çocuğa karışalım dese bir saniye düşünmez HancockSenior Pink'in Russian sevgisi <<< Korsanlık sevgisi
Toki, Oden bunu söylememesine rağmen yaptıLuffy, Hancock'a gel korsanlığı bırakalım sen kraliçeliği bırak çoluk çocuğa karışalım dese bir saniye düşünmez Hancock
Toki konusu benim kafamda şuanlık muallakta. Yani seriye sadece Odenden 2 çocuk doğurmak için gelmiş gibi. Beklentileri hiç karşılayamadı. Tabii şuanlık. İlerde o da işlenir inş. Ya da 800 yıl önceki konular işenirken değinilir diye umut ediyorum.Toki, Oden bunu söylememesine rağmen yaptı![]()
Şu mesajı benim adıma likelayın. Ben bir kereden fazla likelayamıyorum.11 yaşındaki bir çocuğun başına 400 milyon ödül koyan hükümet dükkanı kapatsın o zaman.
Drake'i işe karıştırma.Yubashiri-sama gizli Sanji, hancock ve hiyori fanıdır. Diğer fan gruplarından bilgi sızdırmak için kendisini bu uğurda feda etmiştir. Tıpkı x drkae gibi.