Konumuzun çıkış noktası Polat zaten.Polat Alemdar diyorum hocam
Naruto-3
Mirai Nikki-2
Digerlerini de incelicem bi ara
Teşekkürler yorum için. Gantz 4'deki saf insan gücü değil, kıyafetin gücü. Kıyafet sana güç veriyor daha doğrusu. Dikkatle bakarsan adamın kasıldıkça kıyafetin kabardığını göreceksin.Gantz 4 ve 6 ama 4 numarada saf insan gücümü ki?
Hellsing 1,2 ve 5
HxH 2 Feitan kafa koparları meşhur zaten ve 6 diyelim rahmetli Kite ama animede daha güzeldi sanki
Jackals 2 yi beğendim ha o nasıl bir aletse
JF 3 numara diyelim enteresan
Mirai Nikki 3 diyelim Yuno chan
Naruto 1 ve 3 diyorum özellikle 1 cidden güzeldi
Kingdom sona sakladım iyi bakayım diye 2 numara acayip birşey olmuş ha 5 numara oda güzel ve 15 bazı resimler açılmadı pek bakamadım .. Eline sağlık
Mihawk bile çakı ile kafa kesemiyor hacı, harbiden abartmışlar sanki.Yuno psikopatının sahneleri en olmayanları.İzlerken de saçma gelmişti bana.Sanki tavuk başı kesiyor ufak çakı ve tek elle. 15 yaşında olmasından da hiç bahsetmiyorum.
Aynen, ben de onu dedim dün. Schrödinger'in yaptığını kimse kolay kolay yapamaz, yapan 1-2 kişi daha var, onları da sonraki konularda paylaşırız.Eğer bir en seçecek olsaydım.Kendi kafasını derdim. Kendi kafanı kesmek nasıl bir psikolojidir
Hocam Frostaydı sanırım, ip ve çemberle aldıkları kafalarda harikaydı.Kingdom'dan da genel olarak hep aynı toplu kafa alma konsepti vardı. Biri çok seviyordu forumda. Almayaydık hiç Kingdom yok bu nasıl anket diyebilirdiAynen, ben de onu dedim dün. Schrödinger'in yaptığını kimse kolay kolay yapamaz, yapan 1-2 kişi daha var, onları da sonraki konularda paylaşırız.
Hiç sorma ya, @meeteor gibi Kingdom fanları işte. Konuya 15 Kingdom sahnesi koydum, bedava seri tanıtımı yapıyorum yaranamıyorum adamlara.Hocam Frostaydı sanırım, ip ve çemberle aldıkları kafalarda harikaydı.Kingdom'dan da genel olarak hep aynı toplu kafa alma konsepti vardı. Biri çok seviyordu forumda. Almayaydık hiç Kingdom yok bu nasıl anket diyebilirdi