Biraz öyle ya kendimi bildim bileli. Aslında öyle azda yemiyorum ama kalori miktarını arttırmayı düşünüyorum bende. Sporu da tabi. Sağol tavsiye için Kenny'im.
Beni hiç böyle övmüyorsunSodex on numara çocuk tanışın.
Seni, şeytanın teki ama eğlenceli çocuk seviyom diyerek övüyorum..Beni hiç böyle övmüyorsun
Daha geçenlerde seninle vs videosu yapmayı düşündüğümü söylediğimde Arthur'a elim kalkmaz Bellamy'den dayak yiyen Luffy gibi sabit dururum demişti. O kadar seviyor seni işte.Beni hiç böyle övmüyorsun
Aslında çok iyi kalpli biri falan demeni tercih ederdim erkekim hdjsjksjsksSeni, şeytanın teki ama eğlenceli çocuk seviyom diyerek övüyorum..
Kenny im candır ya. İlk tanıştığımızda sevmistim ama bu kadar yakın olacağımızı tahmin etmiyordum. Bir konuşsa sokağa çıkamam bdkjdk beni bellamy yapması kırıcı oldu tabiDaha geçenlerde seninle vs videosu yapmayı düşündüğümü söylediğimde Arthur'a elim kalkmaz Bellamy'den dayak yiyen Luffy gibi sabit dururum demişti. O kadar seviyor seni işte.
Forum ortamında anlatılamayacak şeylerle doludur diye tahmin ediyorum bende hxhchxKenny im candır ya. İlk tanıştığımızda sevmistim ama bu kadar yakın olacağımızı tahmin etmiyordum. Bir konuşsa sokağa çıkamam bdkjdk beni bellamy yapması kırıcı oldu tabi