Chopper bile çakallık yapmış, harbi iyiymiş eski tayfa.İnternette dolanırken şu sahneye denk geldim. Eğlenceli ve güldüren bir sahne.
Chopper bile çakallık yapmış, harbi iyiymiş eski tayfa.İnternette dolanırken şu sahneye denk geldim. Eğlenceli ve güldüren bir sahne.
Filler idi ama keyifliydi.Chopper bile çakallık yapmış, harbi iyiymiş eski tayfa.
Kaliteli fillermiş, keşke böyle mini 3-5 bölüm yapsalar da, bölümler biraz daha dolu olsa.Filler idi ama keyifliydi.
Mesajını alıntının içine yazmışsın düzelttim ama alıntının içinde kalsın diye ısrar ediyorsun sanırım.King'in ilk defa smile ifadesi kullandığını görüyorum. Onu güldüren sahneyi izlemezsem olmaz
Benide en çok güldüren sahnelerden biri bu sahne![]()
Mesajını alıntının içine yazmışsın düzelttim ama alıntının içinde kalsın diye ısrar ediyorsun sanırım.Görmesekte King'de arada gülüyordur, demeyin öyle.
@gyjbsch Kaptan Buggy'nin olduğu sahneler eğlenceli oluyor.
Medya Linki alıntının içinde durmuş bende benim mesajın altına yapıştırdım yine alıntının içinde durdu bende daha fazla zorlamadım
Bu sahnede ayıba kaçmazsa güldüğüm sahnelerden birisidir
Israrla yanlış yere yazıyorsun. Optik sınav kağıdı değil bu alıntı yahu alıntının dışına taşırmam lazım burada.
Öğrenirim zamanlaIsrarla yanlış yere yazıyorsun. Optik sınav kağıdı değil bu alıntı yahu alıntının dışına taşırmam lazım burada.![]()