Yalan değil haniŞu animeden moe ve fan service çıkarılsa aslında kötü bir anime değil ama hoşuma giden şeyi dahi bırakıyorum şu 2 unsur yüzünden.

Yalan değil haniŞu animeden moe ve fan service çıkarılsa aslında kötü bir anime değil ama hoşuma giden şeyi dahi bırakıyorum şu 2 unsur yüzünden.
Ahahahaha röntgenci'yi nasıl unuturum ben ya.Bu sahnede Mashiro'nun Yandere'liği beni bitirmişti
[YOUTUBE]y8q55ZTX4Yg[/YOUTUBE]
Ve adamım...
[YOUTUBE]XonoT4VbIZ4[/YOUTUBE]
Yapma be Kürşatahahaha şu saçmalığın bile ilk sezonunu izlemiştim,27.saniye ahahahaa
[YOUTUBE]hf52YJtWdRs[/YOUTUBE]
Sacit saçma değil mi amaYapma be KürşatTamam, saçma kısımları çok olabilir ama sırf Shouko için izlenir bu seri
rontgenci de cabası...
Saçma seriden bol ne var, KürşatSacit saçma değil mi amadüşük notlu öğrenciler hologramlar aracılığı ile savaşıp ahahaha ulan
Zaten hayatın anlamını beklemiyorum bir animeden ama saçma işte![]()
Sacit niye savunuyorsunSaçma seriden bol ne var, KürşatEn kralından Ranma animesi. Hikayeyi tam hatırlamıyorum ama; sırf kızın birinin suyuna düştükten sonra, her suya düşüşünde de cinsiyetin değişmez ki
Ama ne var değişiyor. Ya babasına ne demeli? O da her suya düşüşünde panda oluyor. Pandaların havuzuna düşmüş o da
Tüm bu saçmalıklara rağmen komik mi diye sorarsan, süper komik
Konu veya karakterleri fazla kurcalamamak lazım, aksi takdirde işin içinden çıkamazsın
![]()
Neden savunduğuma dair en ufak bir fikrim varsa ne olayımSacit niye savunuyorsun
Ben sadece saçma dedim ama komedi animesi bu,illa süper bir konusu olmasına gerek yok
Ulan saçma deyince Bastard!! geliyor aklıma,o teknik isimleri slayer,exodus,megadeth vs ahahaha ana karakterin tripleri