Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Öneri] Animede Güncele Gelmek İçin Öneriler

Merhaba arkadaşlar şuan one piece'in animesini one pace adlı sayfadan izliyorum ve thiller bark arc'a kadar geldim ama yine de güncele yetimşek için daha çok bölüm var daha hızlı bir şekilde nasıl güncele gelirim yardımcı olursanız sevinirim.

bölümler 24 dakika olsa da bir noktadan sonra bölümlerin 5-6 dakikasını önceki bölümün özeti ve müzikler kaplayacak. üzerine bir de uzun bakışma sahneleri ve tekrara düşen flashbackler eklenecek. bu da yetmezmiş gibi 1 manga sayısının 2'ye bölünerek çekildiği ve anlamsız sahnelerin olduğu bölümler olacak.

sözün özü, 24 dakika süren 1000 küsur bölüm yok izleyeceğin, en fazla 13-14 dakika sürüyor bir one piece bölümü. sararak izler ve hızı arttırırsan eğer en geç 2-3 ay içinde güncele gelirsin.

Son düzenleme:
Dostum oturup düzgünce izlemeni öneririm. One Pace denilen saçmalığı da bırak. Komple düzgünce baştan sonra izle. Eğer zevk almıyorsan da izleme, kendine eziyet etme. Buradaki önerileri de ciddiye alma, gelecekte sana kötü bir alışkanlık olur. diğer animeleri de öyle izlersin, yazık olur. Yarım yamalak anime izleyeceğine hiç izleme, zamanına yazık etme.

Bölümleri hızlandırmak nedir :(
Hele atlaya atlaya izlemek nedir :(

Hadi fillerleri izlemek istemeyenleri az çok anlayabiliyorum, hadi özet kısımlarını atlayanları anlıyorum, açılış ve kapanışları atlayanları da anlıyorum ama bölümleri düzgünce izlemeyecek olan biri bir animeyi neden izler? Peh :)

Dostum oturup düzgünce izlemeni öneririm. One Pace denilen saçmalığı da bırak. Komple düzgünce baştan sonra izle. Eğer zevk almıyorsan da izleme, kendine eziyet etme. Buradaki önerileri de ciddiye alma, gelecekte sana kötü bir alışkanlık olur. diğer animeleri de öyle izlersin, yazık olur. Yarım yamalak anime izleyeceğine hiç izleme, zamanına yazık etme.

Bölümleri hızlandırmak nedir :(
Hele atlaya atlaya izlemek nedir :(

Hadi fillerleri izlemek istemeyenleri az çok anlayabiliyorum, hadi özet kısımlarını atlayanları anlıyorum, açılış ve kapanışları atlayanları da anlıyorum ama bölümleri düzgünce izlemeyecek olan biri bir animeyi neden izler? Peh :)
animeden aşırı keyif alıyorum aslında özellik enies lobby arcı muhteşemdi ama güncele olabildiğince hızlı bir şekilde gelmek istiyorum sadece.

animeden aşırı keyif alıyorum aslında özellik enies lobby arcı muhteşemdi ama güncele olabildiğince hızlı bir şekilde gelmek istiyorum sadece.
Amacın özellikle güncele hızlı gelmekse mangayı okuyabilirsin. Animeye kıyasla çok daha hızlı olur. Zamanın varsa rahatlıkla bir ayda komple okursun.

Ama animeyi düzgünce izleyeceksen bölüm sayısı nedeniyle güncele gelmen zor. Yine de One Piece pür dikkat izlemen gereken bir anime değil. O yüzden yemek yerken falan izleyebilirsin. Ama madem acelen var, güncel için animeyi zorlama çünkü bitmez. Mangayı oku.

Usta animeyi bırak mangaya başla. Ben 2016 civarı güncele gelmiştim animeden. Üstünden neredeyse on yıl geçmiş. Şu an çekilecek çile değil animeyi izlemek.

Son düzenleme:
522. Bölüme kadar normal bir şekilde izle ve bırak bence. Ben 570lerde bırakmıştım. Mangaya geçince de son izlediğin arcları mangadan okumanı tavsiye ederim. Spoiler vermiş olmayayım diye bölüm yazdım.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık