Myanimelist var mı?Aksiyon ve romantizm içeren anime önerebilirmisiniz ? Bilinenlerin çoğunu izlemişimdir.
Myanimelist var mı?Aksiyon ve romantizm içeren anime önerebilirmisiniz ? Bilinenlerin çoğunu izlemişimdir.
Yok sayılır bi ara açmıştım ama güncellemedim .Myanimelist var mı?
Böyle önermek zor oluyor ondan.Yok sayılır bi ara açmıştım ama güncellemedim .
İzledimBöyle önermek zor oluyor ondan.
İzlemediysen Basilisk'e başla.
Yok sürükleyici mi diye soruyorum daha izlemedim.İzlersem toptan izlerim yoksa 24 bölümlük seriler daha cazip geliyor şu an için.@ks
Yuh kaan adam romantizim diyor gelmiş basilisk öneriyorsun adam psikopat tarzı bir şey aramıyor
@mw
Demiştin bunu güzel değil mi
@Akagami
sana öneribilecek hiçbir şey aklıma gelmiyor üzgünüm aksiyon romantizm bir arada fazla bilgim yok
Sonunu sormadım detaya girmeBen tamamem yanlış anlamışım,znk izlenebilir sonu felaket bitiyor![]()
tamam teşekkürler.Var romantizm ya. 1'er adet esas kız ve esas oğlan var :/ Bana romantik o kadar oluyor@ks
Yuh kaan adam romantizim diyor gelmiş basilisk öneriyorsun adam psikopat tarzı bir şey aramıyor
@mw
Demiştin bunu güzel değil mi
@Akagami
sana öneribilecek hiçbir şey aklıma gelmiyor üzgünüm aksiyon romantizm bir arada fazla bilgim yok

Recep İvedik yorumu görüyorum burada.Var romantizm ya. 1'er adet esas kız ve esas oğlan var :/ Bana romantik o kadar oluyor![]()
Keşke görmeyeydin ya, nefret ederim o tiplemeden. :xRecep İvedik yorumu görüyorum burada.
[video=youtube;b8535Cx314w]http://www.youtube.com/watch?v=b8535Cx314w[/video]