Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime Tavsiyesi

ZzZoro

Bir yere kadar aynı. İlk seri bir yerden sonra manga'dan sapıyor, ikinci seri ise manga'ya sadık olarak bitiyor.
Ben sadece ilk seriyi bitirmiştim. Filler listesini görünce dünyam karardı. En yakın zamanda ikincisini izlemeyi düşünüyorum. Ayrıca izlemeyenler için Bakuman, Berserk, Death Note ve Elfin Lied'i öneriyorum.

Unknown

Animeye başlayasım geldi.Souleater aklıma geldi shounen olarak ama bir kaç bölüm izledim çok cocuksu geldi önereniniz var mı acaba? İleride güzelleşir mi ?

İlk FMA'nın sonuyla ikincisininki aynı mı?Yanlışlıkla ilk FMA'nın sonunu Viki'den okudum da :agla:.

Yalnız aynıysa görmezden gelin bu soruyu,belki farklıdır ümidiyle izleriz ikinci seriyi:artiz:

Animeye başlayasım geldi.Souleater aklıma geldi shounen olarak ama bir kaç bölüm izledim çok cocuksu geldi önereniniz var mı acaba? İleride güzelleşir mi ?
Soul Eater derken son çıkan Soul Eater Not! animesini demiyorsan kesin izle. İlk seri olan Soul Eater çok güzeldir. O seriyi sadece Franken Stein için bile baştan izlerim :)

Unknown

İlk FMA'nın sonuyla ikincisininki aynı mı?Yanlışlıkla ilk FMA'nın sonunu Viki'den okudum da :agla:.

Yalnız aynıysa görmezden gelin bu soruyu,belki farklıdır ümidiyle izleriz ikinci seriyi:artiz:
Alakası yok gerçek FMA Brootherhood dur.

Soul Eater derken son çıkan Soul Eater Not! animesini demiyorsan kesin izle. İlk seri olan Soul Eater çok güzeldir. O seriyi sadece Franken Stein için bile baştan izlerim :)
Yok ilk çıkanı diyordum tekrar bakayım bakalım :/

Magi yi izlemeyen varsa kesin izlesin.
Konusu ve dunyasi ortalama derecede genis bir anime. Karakterlerde gayet guzel islenmis.

Not: Tanitimi okuyupta anime hakkinda yanilmayin. Direk izlemeye baslayin derim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık