Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime Tavsiyesi

Tek sezonda hikayesini tamamlayan güzel anime önerir misiniz. Uzun süredir tek tük anime izliyorum, bu ara TTGL, Cyberpunk Edgerunners ve Akudama Drive izledim. Tercihen eski nesil çizimlere sahip olmayan, dolu kafayla izleyince sıkmayacak anime önerir misiniz?
Psycho-Pass önerebilirim ama tek sezon değil, bende bi ara TTGLnin filmleri izleyemeyi planlıyorum. Diğer yazdıkları izlemedim kısaca bakınca üste yazdığım aklıma geldi.

Tek sezonda hikayesini tamamlayan güzel anime önerir misiniz. Uzun süredir tek tük anime izliyorum, bu ara TTGL, Cyberpunk Edgerunners ve Akudama Drive izledim. Tercihen eski nesil çizimlere sahip olmayan, dolu kafayla izleyince sıkmayacak anime önerir misiniz?
Zaten, Psycho-Pass ilk sezonu iyi, ikinci sezonu izlemesende olur. Bir şey kaybetmiyorsun.

Pluto, Gungrave, Ergo Proxy, Id:Invaded, Kiseijuu, Inuyashiki

Son düzenleme:
Bayram tatilinde izlemek için mi sormuştun?:) Geç kalmadıysam son izlediklerimden Dororo (2019) cidden güzeldi, 4 günde bitirdim.

Bayram tatilinde izlemek için mi sormuştun?:) Geç kalmadıysam son izlediklerimden Dororo (2019) cidden güzeldi, 4 günde bitirdim.
Dororo'ya kaç puan verdin diye ve listene de bir bakayım dedim, listen tam gözükmüyor. Yarısı yok, adları gözükmüyor. Seçtiğin arka plan fotosu veya stil ile ilgili sanırsam. Başkalarına baktım, normal gözüküyor :bilmem::( Dororo'ya stats'dan baktım. 8 vermişsin, ben ise 9 :p

Düzenleme: Wolf's Rain ve Kurozuka'yı da izlememişsin:(

Son düzenleme:
Bayram tatili değil de sınavı verdikten sonraki birkaç haftalık yatış sürecinde zaman geçirmek için sormuştum. Dororo'yu 2019'da güncel izleme zevkine erişebilmiştim, favorilerimdendir. Düşününce 2019 anime sektörü adına çok güzel bir seneydi. KnY, TPN, Dr. Stone, Vinland Saga, Fire Force, Dororo, Tate no Yuusha. Devam sezonu gelen serileri saymıyorum bile.

2019 hatırlatması yapman güzel oldu, ben bu seneden bir şeyler bulurum, teşekkürler. :)

Dororo'ya kaç puan verdin diye ve listene de bir bakayım dedim, listen tam gözükmüyor. Yarısı yok, adları gözükmüyor. Seçtiğin arka plan fotosu veya stil ile ilgili sanırsam. Başkalarına baktım, normal gözüküyor :bilmem::( Dororo'ya stats'dan baktım. 8 vermişsin, ben ise 9 :p

Yüksek çözünürlüklü Ogata'yı yükledik, mis gibi... Hep şikâyet, hep şikâyet.😏 İzleyince yazarım.

Yeni sezonların dokuzar onar bölümlük olması mevzusu nedir bu arada ya Frieren 10 bölüm, hadi onun mangası hiatusa girdiği için anlaşılabilir bir durum ama Medalist'in 9 bölümlük olması çok kötü oldu. Yeni şampiyonluk yarışması başlamıştı, hevesim kursağımda kaldı yani öyle bir yerde de kesilmez ki. Eskiden 12 ya da 13 bölümden aşağı olmuyordu.🥺

Aslında bunun gibi maceralı bir şey izleyesim var bu hafta. Listemdeki insanlardan sadece sen izlemişsin, 9 vermişsin. Evreni falan iyi miydi? WMT animelerine benziyor.

Yeni sezonların dokuzar onar bölümlük olması mevzusu nedir bu arada ya Frieren 10 bölüm, hadi onun mangası hiatusa girdiği için anlaşılabilir bir durum ama Medalist'in 9 bölümlük olması çok kötü oldu. Yeni şampiyonluk yarışması başlamıştı, hevesim kursağımda kaldı yani öyle bir yerde de kesilmez ki. Eskiden 12 ya da 13 bölümden aşağı olmuyordu.🥺

Aslında bunun gibi maceralı bir şey izleyesim var bu hafta. Listemdeki insanlardan sadece sen izlemişsin, 9 vermişsin. Evreni falan iyi miydi? WMT animelerine benziyor.
Medalist izlediğini gördüm. Baktım spormuş. Bizimle değilsin dedim :p Spor ve müzik animeleri nadiren ilgimi çekiyor.:bilmem:

Conan çok iyi bence, çizimler eski ama akıp gidiyor. Post-apokaliptik ve distopik olması ilgimi çekmişti. Ondan izledim, baya da beğendim. Hayao Miyazaki reis yine döktürmüş. Pek tanınmıyor ve değeri bilinmiyor:(

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık