Yok teksin gel vazgeç bu anime işinden.Niye kızıyorsunuz yaListeye aldım linkler yenilenirse izleyeceğim işte
Ek olarak ben Fansub değilse anime izlemiyorum [ izlediğim animeleri arşivime almam gerek ]
forumda benim gibi 1 ton adam vardır kesin![]()
Yok teksin gel vazgeç bu anime işinden.Niye kızıyorsunuz yaListeye aldım linkler yenilenirse izleyeceğim işte
Ek olarak ben Fansub değilse anime izlemiyorum [ izlediğim animeleri arşivime almam gerek ]
forumda benim gibi 1 ton adam vardır kesin![]()
Spidermanin ingilizce altyazısı çok kötüydü doğru çevirmişlerdir.Valla divxplanet'in onayına pek güvenim kalmadı ne yazık ki. Ultimate Spiderman'i yeşil onaylı altyazı ile izliyordum ama gerçekten sorunları olan bir altyazıya nasıl yeşil vermişler anlamadım. Mesela web-head esprisi vardı, ağ-kafa diye çevireceğine internet-kafa diye çevirmişti :/
Ha filmi sandım ben bunu bilmiyorum. Filmde dinleyerek mi İngilizce altyazı çıkarmışlar artık bilmiyorum ama bazı yerler sallamaydıAmerikan versiyonunu diyorum, İngilizce altyazı nasıl kötü olabilir
http://divxplanet.com/sub/m/34587/Ultimate-Spider-Man.html bunu.
Rexothek ayrıca Vikings'i çevirmiş geçen izledim onda sıkıntı görmedim ama bu nedense.

Mirai Nikki'yi mi kast ediyorsun acep?Bir animede yeni Tanrıyı seçmek için bir turnuva düzenleniyordu. Bu animenin adını bilen var mı ?
Tamam teşekkür ederim .Sonlara doğru farklılaşıyor.
Ben o animeyi gözlükle herkesi aşık eden çocuk diye biliyorum .

Bende de bekliyorBakalım izleme listeme aldım ama kim bilir ne zaman izlerim![]()