Yapma gözünü seviyim bir miyamoto musashi bir de himura kenshin üstüne samuray tanımam zoroyu falan cebinden çıkarır.Death Note'yi de izledimKenshin'i pek sevmedim diğerlerine de bir bakarım.Teşekkürler.
Önermeyin arkadaş şu Monster'ı ömrümden ömür gitti ne uzatmışlar animeyi.black lagoon
slam dunk
monster
gintama
Gerçekten çok beğendiğim bi seri HunterxHunter 32. bölümü çıktı bugun 2011 versiyonunun görüntüleride iyi hem. Tavsiye ederim bendeBenim en one piece,naruto tadı alabildiğim anime Hunter Hunter olmuştu.Eski olduğundan (98 ya da 99 animesi) görüntüler biraz dandik tabi ama konu,karakterler fazlasıyla kapatıyor o açığı.Ova lar ile 100 bölüm civarı ediyor.Bence bitmiş olmasına aldırmayıp izle ama illa devam eden bir şey istiyorsan bir de serinin yeniden çevrimi var ,o da 30 lu bölümlere geldi sanırım.
Slam Dunk'a başla kesinlikle her bölümde karnına ağrılar giricek gülmekten fırsatım olduğunda tekrar izlemeyi bile düsünüyorum Slam Dunk'ıÖncelikle tekrar teşekkür ederim ama KHR,Fullmetal AB hariç diğer saydıklarınızı sevmedim.HunterxHunter 2011 izliyordum ama 32'de kaldım ama çok beğenmedim açıkcası.Slam Dunk'a bakıcam.Bakuman'da dövüş falan yok konusu farklı güzel ama beni sarmadı bu anime de.Eğer başka devam eden varsa güzel olur biten seriler zaten mangadan devam ediyor ama animesinde izleyemediğim için bitmiş animeleri pek sevmiyorum.Yani okuduğun yerleri birde animede görünce daha iyi oluyorAma bunu sadece KHR'de kırdım animesi bitti ama mangası devam ediyor gerçi şuan çevrilmediğinden okuyamıyorum ama KHR çok iyi bir seri
![]()