İyi başladı ama mangasız anime de nasıl yol alacaklar merak ediyorum.Boruto daha sevilesi bir karakter olmuş Narutonun aksine ama benzer noktaları çok varda bakalım kaç bölüm olacak ki ??
İyi başladı ama mangasız anime de nasıl yol alacaklar merak ediyorum.Boruto daha sevilesi bir karakter olmuş Narutonun aksine ama benzer noktaları çok varda bakalım kaç bölüm olacak ki ??
JoJo's Bizarre Adventure sonuçta ismi. Yoksa JoJo's Normal Adventure falan olurduJojoyu biraz izledim ama garip garip hareketler yapiyor karakterler o yuzden vazgectim
İlk sahneden ben olumsuz hissettim. Veletin teki Narutoya bi şeyler yapmış Boruto 10 yaşında intikam alacak.@Daredewill Boruto nun ilk bölümünü izledim. İlginç bir şekilde hoşuma gitti nedense
Ya öyle Naruto hevesi almak için öyle diyeyimİlk sahneden ben olumsuz hissettim. Veletin teki Narutoya bi şeyler yapmış Boruto 10 yaşında intikam alacak.
Tamam da bu kadar popüler olmuş ve finali de yapılmış bi serinin, evrendeki herkesi geçecek güçlere ulaştırdığın tüm hokageleri geçme hedefi olan baş karakterini sen veletin tekine mi yedirdin bi yeni seri uğruna? Haydi ölmemiş olsa Borutoya mı düşer o genç sayılacak yaştaki Narutoyu savunmak ya da kurtarmak. Ayıptır yahu. Hangi dalavere yapılmış olursa olsun absürt bi durum. Gönder bunu çeşitli görevlere 3-5 yeni senaryo yaz ya da tavşanın akrabalarını göndert bi şeyler olsun da 10 yaşındaki oğlunun dövüşebildiği bi veletin öyle sözler kullanmasına gıcık oldum ben.Ya öyle Naruto hevesi almak için öyle diyeyim
Nasıl la Nardo öldü mü?Tamam da bu kadar popüler olmuş ve finali de yapılmış bi serinin, evrendeki herkesi geçecek güçlere ulaştırdığın tüm hokageleri geçme hedefi olan baş karakterini sen veletin tekine mi yedirdin bi yeni seri uğruna? Haydi ölmemiş olsa Borutoya mı düşer o genç sayılacak yaştaki Narutoyu savunmak ya da kurtarmak. Ayıptır yahu. Hangi dalavere yapılmış olursa olsun absürt bi durum. Gönder bunu çeşitli görevlere 3-5 yeni senaryo yaz ya da tavşanın akrabalarını göndert bi şeyler olsun da 10 yaşındaki oğlunun dövüşebildiği bi veletin öyle sözler kullanmasına gıcık oldum ben.
Belli değil. İlk 5 dksını izle, beni anlayacaksın. Üstüne bi de Konoha yerle bir olmuş. O kadar adam ne yaptı belli değil. Sasuke de koruyamamış Naruto da. Shikamaru, Rock Lee, Hinata falan diye saymıyorum bile. Herifler her yeri talan etmiş iş Borutoya kalmış.Nasıl la Nardo öldü mü?
Şimdi ben o ilk 5 dakikasını manga da okumuştum o Boruto nun rüyasıydı diye hatırlıyorum. Hatta uyanıyor akademiye falan gidiyordu biraz ekleme mi yapmışlar ne yapmışlar bilmiyorum da mangasına da bakalı uzun zaman oldu yanlış söylemiyeyim ama o sahnelerin rüya olması gerekiyordu.Belli değil. İlk 5 dksını izle, beni anlayacaksın. Üstüne bi de Konoha yerle bir olmuş. O kadar adam ne yaptı belli değil. Sasuke de koruyamamış Naruto da. Shikamaru, Rock Lee, Hinata falan diye saymıyorum bile. Herifler her yeri talan etmiş iş Borutoya kalmış.