Valla helal olsun ne diyim çok hızlısınJinbei için 48 haki puanı kaldı![]()

Valla helal olsun ne diyim çok hızlısınJinbei için 48 haki puanı kaldı![]()
Jinbei + Hancock tamamladı ben anca chopper tamamlaya bildimValla helal olsun ne diyim çok hızlısın![]()
MalesefGaza gelip bütün altını roll'a bastımBir cacık çıkmadı
Bana çok pis şans lazım. Şöhret falan kasamadığım için adamları da açamıyorum. Velhasıl kelam hiç bir yerden yürüyemiyorum
edit: Bir süre ilerlemeye çalışmayacağım. Adamların hepsini 75 reborn yapıp itemleri tamamlayıp herşeyi geliştirip öyle devam etmeyi düşünüyorum.
Bir de avrupa serverında da başladım. Buradaki konuşmalardan oradaki imkanlar daha iyi gibi geldi. Bilgisi olan ?
Ayrıca nightmare muhabbetinde sıradan mı gitmem gerekiyor ? MEsela kent'i atlayıp diğerlerini yapamıyor muyum ?
Nami ile mr2 var zaten. İtemler falan eksik. Onları tamamlayacağım. Gem yapmam lazım. Bir de hepsini 75 lvl full rb li yapsam tam olacak :/ Sırf senaryo için oynuyorum. Onda da gidemiyorum ileri. Şans da yok.MalesefGem yapın gem her şeyin ilacı
ayrıca roll gereksiz biraz sabır gösterip nami ile mr2 bekle gem ve item levellerine aban
![]()
Abi portda saldırdığın zaman 11 fame veriyor sadeceKardesim ne yaptin sen roll da altin harcanir mi ya :/
Fortune da harca ne bilim etkinliklerde harca dandik bir yer orasi
Portda millete attack atip dur
Fame i ancak oyle kasabilirsin tum viti oraya harca
hesabı alıp tüyecek ya aklı sıraBana yönlendir
Jinbei tamamdır![]()