Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime Pirates

Doflamingo
Requirement: 1*"Doflamingo Wanted" [20,000 Crew Points]+ 1*"World Government Seal" [Devil Tree Events Reward]

Status:
P.atk: SS-
C. Atk: SS -
M.atk: S+
P.def: S
C.def: S+
M.def: S-

Normal attack[Critical]: Randomly attack enemy straight line / horizontal / back horizontal / or X [1 type], also decrease enemy fury by 25

Rage attack[Critical]: Attack all enemies, additionally attack all enemies again , and attack 1 highest HP enemies and get charm effect for 1 turn, Reply self fury by 50

Devil Fruit: 7 Star Damage Type
Effect: Normal attack has a chance to get charm effect 1 turn, When killed 1 enemy with Rage attack will additionally reply self fury by 15 [Every DF lvl up increase fury by 2] [Immunity to Charm effect]

Alınması çok zor olacak geldiğinde :eek:
Türkçe özet geçebicen mi ? :D

@Tyrion
phy de anladığım kadarı ile (tam anlayamadım gerçi ) rastgele düz, yatay, dikey vuruyor ve 25fury düşürüyor.
rage saldırısında ise 2 kere alan atıyor herkese vuruyor. Sonrasında en çok canı kalan kişiye bir kez daha vuruyor. Kendine 50 fury alıyor.

meyve yeteneğinde de bir kişiyi öldürünce 15fury alıyormuş.

Yanışda olabilir . Bulabilrsem bir maçını izlemiştim gerçi 2 round sürmüştü :eek:

Ek olarak:

Yeni maden kısımları:

En sevdiğim snipera yeni kıyafet

İsteyene diğerlerinin de yeni kanatlı halini atabilirim.

İleride haki yükseltmelerine de ek haki gelecek

Ek güçler, yeni vuruşlar eklencek bir tek jinbei'nin rage vuruşu biliyorum . Yanlamasına olanların hepsine vuracak :eek:

Bir kaç gelecek yeni gereksiz karakter

Samuel'in 165 level 1 ay önceki hali

Şimdilik bu kadar yeter. Biraz sonra yenilerini eklerim :)

@Tyrion
phy de anladığım kadarı ile (tam anlayamadım gerçi ) rastgele düz, yatay, dikey vuruyor ve 25fury düşürüyor.
rage saldırısında ise 2 kere alan atıyor herkese vuruyor. Sonrasında en çok canı kalan kişiye bir kez daha vuruyor. Kendine 50 fury alıyor.

meyve yeteneğinde de bir kişiyi öldürünce 15fury alıyormuş.

Yanışda olabilir . Bulabilrsem bir maçını izlemiştim gerçi 2 round sürmüştü :eek:

Ek olarak:

Yeni maden kısımları:

En sevdiğim snipera yeni kıyafet

İsteyene diğerlerinin de yeni kanatlı halini atabilirim.

İleride haki yükseltmelerine de ek haki gelecek

Ek güçler, yeni vuruşlar eklencek bir tek jinbei'nin rage vuruşu biliyorum . Yanlamasına olanların hepsine vuracak :eek:

Bir kaç gelecek yeni gereksiz karakter

Samuel'in 165 level 1 ay önceki hali

Şimdilik bu kadar yeter. Biraz sonra yenilerini eklerim :)
Yeteneğini biliyorum :D Nasıl alınıyor onu sormuştum :D Devil tree etkinliğinde resmi vardı ama tam çözemedim nasıl alındığını :/

2. olarak da o madenleri de gördüydüm çok pis küfür ettim. Ula yüksek leveller zaten güçlü her yerden daha çok para kazanıyor bide maden getiriyorsun daha çok kazansınlar diye :/

Ayrıca Samuel benim 15 sene sonra ki halim :cool:

Yeteneğini biliyorum :D Nasıl alınıyor onu sormuştum :D Devil tree etkinliğinde resmi vardı ama tam çözemedim nasıl alındığını :/

2. olarak da o madenleri de gördüydüm çok pis küfür ettim. Ula yüksek leveller zaten güçlü her yerden daha çok para kazanıyor bide maden getiriyorsun daha çok kazansınlar diye :/

Ayrıca Samuel benim 15 sene sonra ki halim :cool:

Devil Tree'de görüküyor. 20k puan istiyor. ama böyle bir adamı niye Devil tree'de 20k puana versinler bence vardır bir şeyler gibi :/

Bunları gördün mü :D
Dofilamingo izle çoş :cool:
http://www.zuiyouxi.com/game/replay?serverid=game613&bid=82db6baff2926a63
http://www.zuiyouxi.com/game/replay?serverid=game002&bid=80ef7382354870b4
http://www.zuiyouxi.com/game/replay?serverid=game002&bid=4862eb8c11a2bbae
http://www.zuiyouxi.com/game/replay?serverid=game002&bid=23921de52964e1f1

-

Belki de şiraoşi gibi 80 tane kart falan ister yani cidden çok kolayy yoksa :/

:eek: :eek: :confused::hoo: :eek: :eek:
Şimdi dikkatimi çekti de
"World Government Seal"
istiyor bir tane
Dünya hükümetinin mührü asıl bunu almak sorun olacak :eek:
Devil tree etkinliğinde reward olarak alınıyormuş. İlk 10a mı ilk 3'e mi ney verir artık alamayız bizde :/ :( :'(

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık