Lys sonucunu mu gösteriyorlar sonraHarbi diyorum ilk zamanlarında Tc kimlik nosu ile giriyordun o bölüme![]()
18 yaş altının engellenmesi amacıyla![]()
Şimdi kaldırmışlar komple

Lys sonucunu mu gösteriyorlar sonraHarbi diyorum ilk zamanlarında Tc kimlik nosu ile giriyordun o bölüme![]()
18 yaş altının engellenmesi amacıyla![]()
Şimdi kaldırmışlar komple
Herşeyi göze alıp giriyordum reyizLys sonucunu mu gösteriyorlar sonraHala gülüyorum valla tc kimlik no sahtekarlığıyla bu ülkede terörist bile ilan edilebilirsin hiç belli olmaz.İnternet sitelerine çoğu zaman adımı bile sahte yazarım
![]()
Tr alt yazıyı ne yapacanHerşeyi göze alıp giriyordum reyiz![]()
Acayip derecede hentai arşivi vardı adamların hemde tr altyazılı yüksek kalite![]()
Anime dediğin yüksek kalite indirilir alt yazı ayarlanır ve arşivlenir.Çok seri izleyemezsin belki online kadar ama tadını tam alırsın.Şimdiye kadar D Gray Man hariç her seriyi bu şekilde izledim.D Gray Man hardsubdu,rapid çilesine katlanamayacağımdan online izledim.Herşeyi göze alıp giriyordum reyiz![]()
Acayip derecede hentai arşivi vardı adamların hemde tr altyazılı yüksek kalite
Not ; Sapık değilim :/
Yok yok , acayip derecede hikayesi vardıTr alt yazıyı ne yapacanHadi anime olsa anlarım da hentai de o kadar da önemli değil yani. Ufak ve basit bir hikaye olur ondan sonra da ma-kun şöyle yok böyle falan diye gider hikaye en sonunda da gerisini biliyorsun
![]()
Sct dono'nun açılımı ne ? Bir türlü bulamadım.Yok yok , acayip derecede hikayesi vardı![]()
Sırf hikayesi için izlenir Sct dono
Öyle bildiğin gibi değildi reyiz bayağı her hafta çıkıyordu izliyordun ben şahsen merakla bekliyordum![]()
Sacit donoSct dono'nun açılımı ne ? Bir türlü bulamadım.
Not: Sapık değilim sadece merak ettim konusunu![]()
Hentai'yi bana mı anlatıyorsun, Gama-sanYok yok , acayip derecede hikayesi vardı![]()
Sırf hikayesi için izlenir Sct dono
Öyle bildiğin gibi değildi reyiz bayağı her hafta çıkıyordu izliyordun ben şahsen merakla bekliyordum![]()
Sacit dono mı? Hiç bulamadım öyle bir şey? Google bile kabul etmediSacit dono![]()
Bilgiyi yanlış aktarmış sanaSacit dono mı? Hiç bulamadım öyle bir şey? Google bile kabul etmedi![]()