op nin bunu yapması imkansızİşte o Yüzden 3 Manga bölümünden 1 anime bölümü çıkıyor.![]()

op nin bunu yapması imkansızİşte o Yüzden 3 Manga bölümünden 1 anime bölümü çıkıyor.![]()
Valla ben böyle duydumop nin bunu yapması imkansızanime zaten baya yaklaşıyor mangaya uzun bi fiiller yapmaları gerek.
doğru bi duyum mesela gantz ın fiiller bölümlerini sayma 20 bölüm kadar bişe mangasında 90 chapter ediyorValla ben böyle duydum![]()
çocukları düşünmüşler. gerçi iskelet yahu kan falanda olmazki yapabilirlerdi.Ne kadar Önemli bilmem ama.
-Mangada Brook geminin etrafında gezinirken ölen arkadaşlarından birine bakar.Ceset kurumuştur(iskelete dönüşmüş] ve Beynine bir mızrak saplanmış haldedir.
-Animede ise Mızrak cesedin kafasına degil yanındaki tahtaya saplanmıştır.
eklendi-Mangada Brook geminin etrafında gezinirken ölen arkadaşlarından birine bakar.Ceset kurumuştur(iskelete dönüşmüş] ve Beynine bir mızrak saplanmış haldedir.
-Animede ise Mızrak cesedin kafasına degil yanındaki tahtaya saplanmıştır.
Ekledimmarco 488 ide ekle mesela bb sengokunun şok dalgasını gura gurayla karşılıyor. garp sengokuya saldıran burges in yumruğuna yumrukla karşılık veriyor![]()