- Mangada Nami 100milyon beliyi köy almak için istediğini söyler, animede ise bu atlanmıştır.
demişsiniz ama ben söylüyor diye hatırlıyorum.
'Köy' almak için istediğini söylüyor, animede neden almak istediğini söylemiyor şimdi düzelttim biraz daha, anlaşılır sanırım.Manga: After Luffy and Nami's encounter, while they are talking, Nami mentions that she wants to get 100,000,000 beli to buy a certain village.
Anime: In the anime, she mentions her goal to get 100,000,000, though she didn't say why.
bu coksacma olumuş animeyi takip etmeme sebeb işte bu şaçma sapan filler bölümleriAniemde kaçıncı ölüm bilmiyorum ama Zoro vs Hodyde savaş uzatılmış Zoro bi kaç darbe yemiş ve Zoronun bitirici saldırısında Shishi Sonson demiştir.
güncellersen güzel olur.
Anime ve Manga bölüm sayısı ile beraber verirseniz daha kolay güncellerim.Aniemde kaçıncı ölüm bilmiyorum ama Zoro vs Hodyde savaş uzatılmış Zoro bi kaç darbe yemiş ve Zoronun bitirici saldırısında Shishi Sonson demiştir.
güncellersen güzel olur.
bu arcı defalarca izlememe rağmen böyle bir durumu göremedim galiba kısa video olarak elinde varmı acabaBölüm 488
- Akainu, Inugami Guren saldırısı yapmış , komutanlar durdurmaya çalışmış başaramamışlardır, Marco'da uçarak saldırıyı havada durdurmuştur, bunlar mangada yoktur.
Inugami Guren vs Marco...
![]()
Bölüm 488'i izleyerek ulaşabilirsin.bu arcı defalarca izlememe rağmen böyle bir durumu göremedim galiba kısa video olarak elinde varmı acaba
Ekledim.bazı olaylar animede daha iyi olmuş bence zeff'in olayı gibi.
zoro vs hody
manga 618 sayfa 16
anime bölüm 536 da başlıyor 537 de bitiyor.