Skywalker 5 May 2025 #54 İzleyen arkadaşlar ilk sezona kıyasla nasıl olduğunu söyleyebilir mi? Topluca izleyeceğim bölümleri.
MRTFR 7 May 2025 #55 Skywalker dedi ki: İzleyen arkadaşlar ilk sezona kıyasla nasıl olduğunu söyleyebilir mi? Topluca izleyeceğim bölümleri. Genişletmek için tıkla ... İlk altı bölümde biraz sönüklük var gibiydi ama şu son üç bölüm muhteşemdi. Gizli İçerik: 2. Sezon 9. Bölüm spoiler
Skywalker dedi ki: İzleyen arkadaşlar ilk sezona kıyasla nasıl olduğunu söyleyebilir mi? Topluca izleyeceğim bölümleri. Genişletmek için tıkla ... İlk altı bölümde biraz sönüklük var gibiydi ama şu son üç bölüm muhteşemdi. Gizli İçerik: 2. Sezon 9. Bölüm spoiler
MRTFR 14 May 2025 #56 Bu muhteşem yapımın finali geldi. Rogue One'da olacakları bilerek de biraz hüzünlü bir sonla final yaptı. Her şey için teşekkürler Tony Gilroy.
Bu muhteşem yapımın finali geldi. Rogue One'da olacakları bilerek de biraz hüzünlü bir sonla final yaptı. Her şey için teşekkürler Tony Gilroy.
Akagami No Shanks 15 May 2025 #57 Şimdi son bölümü izleyeceğim . Genel olarak konuşmak gerekirse kopuk kopuk bölümleri olan bir sezondu. Çok fazla'' 1yıl sonra '' gibi zaman atlamaları olmuş. Son bölümler iyiydi. Final de iyi olacaktır ama ilk sezonu daha çok sevdiğimi düşünüyorum.
Şimdi son bölümü izleyeceğim . Genel olarak konuşmak gerekirse kopuk kopuk bölümleri olan bir sezondu. Çok fazla'' 1yıl sonra '' gibi zaman atlamaları olmuş. Son bölümler iyiydi. Final de iyi olacaktır ama ilk sezonu daha çok sevdiğimi düşünüyorum.
Glorfindel 10 Haz 2025 #58 @Sesshomaru ilk sezonu bir çırpıda bitirdim çok iyi olmuş. Mandalorian, son üçleme falan halt etmiş.