Akagami No Shanks 27 Şub 2025 #42 İlk sezonki kadar iyi olacağını sanmıyorum ama yine de umut fakirin ekmeğidir , şaşırt beni Andor
Sesshomaru 27 Şub 2025 #43 RedTeroR dedi ki: Bu ne tuhaf tuhaf şeyler izliyorsun ya ? Kurtlar vadisi cavit çıksa da izlesek Genişletmek için tıkla ... Sus artık yaşlı adam!
RedTeroR dedi ki: Bu ne tuhaf tuhaf şeyler izliyorsun ya ? Kurtlar vadisi cavit çıksa da izlesek Genişletmek için tıkla ... Sus artık yaşlı adam!
RedTeroR 21 Nis 2025 #45 Sesshomaru dedi ki: Bu güzellikte yarın başlıyor Genişletmek için tıkla ... Sus artık yaşlı adam !
Akagami No Shanks 21 Nis 2025 #46 Baba Wheel of Time mı izleyelim , Andor mu izleyelim, Last of Us mı izleyelim. Diziler birikti dertleniyorum
Baba Wheel of Time mı izleyelim , Andor mu izleyelim, Last of Us mı izleyelim. Diziler birikti dertleniyorum
Kvothe 21 Nis 2025 #47 Star Wars'ın son zamanlarda en iyi işlerinden biri bu dizi.2.sezonda bazı salaklar diziye müdahale edip dizinin içine etmemiştir umarım.
Star Wars'ın son zamanlarda en iyi işlerinden biri bu dizi.2.sezonda bazı salaklar diziye müdahale edip dizinin içine etmemiştir umarım.