Kalır. Ben geldim, girenler olur şimdi.Müdavimleri olmasaydı oynardım. Bana yer kalmaz :/
Kalır. Ben geldim, girenler olur şimdi.Müdavimleri olmasaydı oynardım. Bana yer kalmaz :/
Davet artık geçersiz diyor.
10 diye biliyorum. Ve ne kadar kişi varsa o kadar iyi oluyor.
Çok teşekkürler dönütleriniz için. İyi oyunlar.1 impostor olursa 4. 2 impostor olursa 7. 3 impostor olursa 9 kişi lazım. En iyisi 2 impostor 9-10 kişi olmak.
Klasik vampir köylü mantığı. Oyunda takılıp görevleri yapıyorsun. Impostor normal oyuncuları kesmeye başlıyor. Cesedi görenler report edip münakaşaya girişiyorlar ve katili bulmaya çalışıyorlar. + olarak oyunu illa Steam'den almaya gerek yok. App Store ve Google Play'de ücretsiz. Telefondan oynayanlar bilgisayardan oynayanlarla aynı oyuna girebiliyor.Oyunun olayı nedir.
İnternette gördüm ama çekici gelmedi. Eğer eğlenceli bir şeyse ve ekip varsa oyunu alıp katılabilirim.
Çok sinsi olursan yakalanırsın Luffy gibi keriz ol.Ben o kadar sinsi davranıyorum, yine de ilkte yakalanıyorum.![]()
Mobilden oynayamaz mısın, keyiflidir. Ben de fakirim yani npBende oynamak istiyorum be. Allah kahretsin. Fakirliğin gözü kör olsun be.
Biz buna benzer şekilde oynuyoruz az kişi olunca.Şuan bir yayın izliyorum. Baya keyifli bir şekilde oynuyorlar.
Kurallar şunlar;
Hareket hızı çok yavaş olduğu için genel olarak kovalamaya dönüyor oyun. Oyalamalarla aynı Dead by Daylight'a dönüyor oyun. Oynayanlar deneyebilir. İzlemesi keyifliOyunun başlangıcında imposterlar kim olduklarını söylüyor
Oyun içinde sadece imposterlar ve onları görenler konuşabiliyor
Ölüyken yine konuşulmuyor
Herkes ölmeden görevler yine tamamlanmaya çalışıyor
Gel, birkaç elde alışırsın oyuna. Mobilde ücretsiz oyun.Bende oynamak istiyorum be. Allah kahretsin. Fakirliğin gözü kör olsun be.