Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Amirallerde Fatihin Hakisi Çıkar mı?

Amirallerde Fatihin Hakisi var mı?

• Kullanılan toplam oy
    99
Önceden sadece Sakazuki'de bekliyordum ama Kuzan'ın filo amirali olmak için 10 gün boyunca Saka ile dövüşecek kadar hırslı olduğunu gördükten sonra Kuzan'da da bekliyorum.

Kral hakisi son zamanlarda fazlaca güçle özdeşleştirildi. Normalde sadece yüksek hırsa, iradeye, azme ve bu nitelikleriyle kitleleri etkileyebilenlerde ortaya çıkması gereken bir güç ama artık biri çok güçlüyse kesin vardır diye düşünüyoruz. Gördüğümüz hemen hiçbir amiral bu nitelikleri taşımıyor Sakazuki dışında. O yüzden ben sadece ondan bekliyorum ama diğerlerinde de çıkarsa şaşırmam artık.

Kuzan'da azim var hırs ve irade pek yok.
Kizaru'da hiçbiri yok. Belki henüz göremediğimiz bi azmi vardır, sonuçta amiral seviyesine kadar çıkmış çabalayarak.
Fujitora'da irade var ama bir azim bir hırs göremedim.
Ryokugyu'da azim var gibi ama gerisi hiç yok.
Sakazuki'de Azim desen var, hırs desen var, irade desen var ve kitleleri de etkiliyor gayet. Onda çıkar o yüzden.

Koby'de de ileri zamanlarda ortaya çıkar bu haki. Tüm özellikler onda da var çünkü.
Garp'ta ben her zaman çıkmaması taraftarıydım ama çıktı. Garp çünkü azimli, iradeli ama pek hırslı değil; kitleleri etkiliyor evet ama bunu asla istemiyor. Büyük bir hayali büyük bir hedefi yok gördüğümüz kadarıyla, sadece doğal bir güçlü yaratık.

Kral hakisi son zamanlarda fazlaca güçle özdeşleştirildi. Normalde sadece yüksek hırsa, iradeye, azme ve bu nitelikleriyle kitleleri etkileyebilenlerde ortaya çıkması gereken bir güç ama artık biri çok güçlüyse kesin vardır diye düşünüyoruz. Gördüğümüz hemen hiçbir amiral bu nitelikleri taşımıyor Sakazuki dışında. O yüzden ben sadece ondan bekliyorum ama diğerlerinde de çıkarsa şaşırmam artık.

Kuzan'da azim var hırs ve irade pek yok.
Kizaru'da hiçbiri yok. Belki henüz göremediğimiz bi azmi vardır, sonuçta amiral seviyesine kadar çıkmış çabalayarak.
Fujitora'da irade var ama bir azim bir hırs göremedim.
Ryokugyu'da azim var gibi ama gerisi hiç yok.
Sakazuki'de Azim desen var, hırs desen var, irade desen var ve kitleleri de etkiliyor gayet. Onda çıkar o yüzden.

Koby'de de ileri zamanlarda ortaya çıkar bu haki. Tüm özellikler onda da var çünkü.
Garp'ta ben her zaman çıkmaması taraftarıydım ama çıktı. Garp çünkü azimli, iradeli ama pek hırslı değil; kitleleri etkiliyor evet ama bunu asla istemiyor. Büyük bir hayali büyük bir hedefi yok gördüğümüz kadarıyla, sadece doğal bir güçlü yaratık.
Fatihin hakisinin Kaido’nun bile kullanırken görmediğimiz bir varyantı var. Direkt meyve formunu bozup seni normal haline çeviriyor. Bunu güncelde sadece Shanks yaptı. @Kuroro

Bir de Joy Boy haki salınca Gorosei’lerin formlarının bozulduğunu gördük. Mesela Shanks bu özellikle Luffy’nin g5 formunu bozarsa ona karşı büyük avantaj sağlayabilir. Ama herkese yapabiliyor mu acaba.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık