Hiç öyle dalavereye gerek yok saf güçte daha üstün Shicibukai Grubu.Olay çok basit
Dof+Mihawk Fuji'yi alır.
Law Akainuyu alacak.(Oda aç, Denize bir taş at, taş düşmeden Akainu ile değiştir.)
Kizaru sıkıntılı bir abimiz, hancock bir ihtimal teklerse iş biter.
Teşekkür ediyorum meme balonlu gız
Öyle diyosun da peki amiral seviyesi olan onlarca adam ne olacak.Amiraller akar gider. Siz gömmeye devam edin amiralleri
Ama o çok övülen çibileri çaylak rufi bir bir indirirken bir amirali bir amiral ve kk dengi bir adam dışında kimseler düşüremedi![]()
Kimmiş amiral seviyesi olan onlarca adamÖyle diyosun da peki amiral seviyesi olan onlarca adam ne olacak.![]()
1e1'de yenmesi gerekmiyor ki. 3e7 bir vs bu.Akainu'yu karşıdan alabilecek bir insanoğlu göremiyorum. Mihawk çok güçlü çıkacaktır elbet ama Akainu'yu yenebileceğini sanmıyorum. Ve diğer taraftan Akainu çok bitirici bir adam.
Mihawk ve Dof gibi bazı isimler dışındakilerin ismini saymaya gerek bile yok. Ki Dof bile Akainu'yu yenemez. Akainu çok tehlikeli bir güç.1e1'de yenmesi gerekmiyor ki. 3e7 bir vs bu.
Şimdi saymakla bitmez o adamlar. Bir amirali karşına alabiliyosan ve biraz da gücün varsa amiral seviyesisin işte.Kimmiş amiral seviyesi olan onlarca adam
Çibilerden belki Mihawk bir amirali alabilir ki o da anca kör olanı. Ötekileri zor. Alsa bile kendi de dışarıda kalır. Ayıboğan ise sanmam ki amiral alsın en fazla almaya yaklaşır. Diğerleri zaten amirale rakip değil anca oyalarlar.