Enteresan, hiç duymadım. Gerçi SBS'lerde şu şu kadar güçlüdür, şu şundan güçlüdür yazdığını da hiç görmedim. Merak ettim şimdi. Kesin olarak bilen biri varsa yazabilir mi?Bildiğim kadarıyla sbs'de açıklandı.
Mihawk'ın Yonko seviyesi olduğunu düşündükleri için aynı anda 2 amiral bile aldırabilirler her anMihawk'a bir amirali, hem de Akainu'yu bitirtip diğerine geçirtmeyin bari la.
Öyle olsa bile 2 amiral sıkar biraz. Çocuk mu dövüyor bu yonkoular?Mihawk'ın Yonko seviyesi olduğunu düşündükleri için aynı anda 2 amiral bile aldırabilirler her an![]()
AHdashdsajksad. KF yine bildiğimiz gibi.Mihawk'a bir amirali, hem de Akainu'yu bitirtip diğerine geçirtmeyin bari la.
Bu gözler Kaidou 2.5-3 amiral alır diyeni bile gördü.Welcome to KorsanfanÖyle olsa bile 2 amiral sıkar biraz. Çocuk mu dövüyor bu yonkoular?
En korkutucu tayfa onlar.Zoro fanları bile yanlarında hafif kalıyor. :/İşte amiral seviciler olduğu için böyle anket ben birde amirallerin tarafına birilerini mi eklesem diye düşünüyordum ki,forum şaşırtmadı@Densetsu no Samurai