Abi çok zor ya cidden hani mihawk ve dofft iyi adamlar da digerleri falan bilemedim.
Yine de bastım Amirallere Mf'daki Akainuyu görünce
Yine de bastım Amirallere Mf'daki Akainuyu görünce
3 amiral vs mihawkLaw ve doflamingoyu düşmüş sayarsak geriye tek güçlü mihawk kalıyor onuda 3 amiral alır
Ayrıca schibukai seviyesi güncelde o kadar yüksek değil gibi.
Haci hakkinda hic birsey bilmiyoruz,tek bildigimiz sey ismi ondan koymadim.Schibukailer alır mihawk sakazuki(ben aşırı mihawk fanı değilim ama sakazuki abartılıyor daha güçlüleri çıkacaktır bence) mihawk kuma ile kizaruyu kalanı ise isshoyu alır diyorum.Bu arada @Cavitq11 neden greenbul yok önceden yazdıysan kusura bakma okumadım.
Yalnız Manga 699 bölümde Aokiji diyor ki: Kuja Prensesi kadar varlığı olmasa da.. cesareti bi korsanda olması gerektiği kadar var... Dof için sarfediyor bu sözleri. Senin o küçümsediğin Hancock Luffy karşısında öyle, yoksa Sengoku'nun da gücünü nasıl övdüğünü açıp okuyabilirsin.Sen hancocku bile 1v1 de kesin yener diyemem,dedinya orda bitti tartism zaten
Yani Dof Hancock kadar varlıklı(Zengin) değil demeye getirmiş. Buradan nasıl bir sonuç çıkabilir ki:/Yalnız Manga 699 bölümde Aokiji diyor ki: Kuja Prensesi kadar varlığı olmasa da.. cesareti bi korsanda olması gerektiği kadar var... Dof için sarfediyor bu sözleri. Senin o küçümsediğin Hancock Luffy karşısında öyle, yoksa Sengoku'nun da gücünü nasıl övdüğünü açıp okuyabilirsin.
Varlıklı derken zenginliği kastetmiyor, insanlar üzerinde ki iradeyi kastediyor. Burdan çıkan sonuç Hancock'u küçümseme demek oluyorvarlıklı(Zengin) değil demeye getirmiş
Hancock guclu biri tabikii fakat Dof karsisinda sansi yok maalesef.Varlıklı derken zenginliği kastetmiyor, insanlar üzerinde ki iradeyi kastediyor. Burdan çıkan sonuç Hancock'u küçümseme demek oluyor![]()