İki deprem meyvesi mi olacak@Dragon
yeni vs konusu açtıracan millete Roger,Wb vs 4yonkou diye![]()

Aşırı olarak algıla.Yahu bu imba ne demek? Hayatımda duymadığım kelimeyi bu forumda 10-15 farklı adamdan onlarca kez duydum.
İzlanda dilinde Aptal demek, onu öğrendim de bizim dilimizdeki yeri nedir bu kelimenin? Niye herkes üstün bir gücü tanımlamak için bu kelimeyi kullanıyor?

O kadar kolay olsaydı savaşta WB yapardı bu dediğini. Amiraller sadece hakiyle, meyve italiyle durdurulacak oyuncular değiller ki seride. Ayrıca uzaktan dövüşecek tipte hepsi. Örnekse Teach' e yaklaşmadan gönderilecek meteor, lav , buz veya lazer...Bir eliyle iptal edip diğer eliyle de depremi çaksa yeter.Diğer lordlara bile gere yok :/
yani yepsini sayımmı demek istiyorsunphantom assasini unutmanın büyük ayıp olduğu dota terimi![]()
yeter da bu kadar
phantom lancer ?
olurmu asdasd bi senden bi benden 
Wb nasıl meyve iptal edecek?O kadar kolay olsaydı savaşta WB yapardı bu dediğini. Amiraller sadece hakiyle, meyve italiyle durdurulacak oyuncular değiller ki seride. Ayrıca uzaktan dövüşecek tipte hepsi. Örnekse Teach' e yaklaşmadan gönderilecek meteor, lav , buz veya lazer...
hakili bir eli ile tutup diğeri ile vurmasından bahsediyo olabilirler...Wb nasıl meyve iptal edecek?
Yok orada Bb'den bahsediyorlar ilk sayfalarda da Wb o bahsettikleri şeyi yapamaz sıkıntı orada.hakili bir eli ile tutup diğeri ile vurmasından bahsediyo olabilirler...
ama o işlem meyve iptali sağlamaz bedene vurmayı sağlar diye dipnot düşüyorum buraya![]()