Bizim şu ana dek tayfa olarak gördüğümüz şey ney? Arkadaş (nakama), kardeş kadar yakın. Herşeyi paylaştığın ve zaman geçirdiğin kişiler. Kısacası üniversite de ki ev arkadaşınİnsanlar gücün etrafında toplanır. Demek istediğim amiral yenebiliyorsan eğer tayfa toplayıp yonkou da olursun. Amiraller, denizciler bana saldırmasın, rahat olayım diye shichi lik yapmassın. Çocuk oyuncağına çevirdiniz, iyice ezdiniz amiralleri.
Forumda bir üslup sorunu var.
. Güç etrafında toplanan tayfadan nakama olmaz. Güç için şu shanks'ın bir tane çaylağı vardı ya Beyazsakal'la konuşmaya giden, onun gibi adamlar gelir. Denizin kuralı ya karşı çıkıcan yonko'lara yada iş birliği diyor Law-reyiz. Luffy şu ana dek, croco, Moria, Lucci gibi 3 lord seviyesinde adamı yendi. Birinden birisi gelip de abi ayağını sıcak suyla yıkıyayım beni tayfana al dedi mi? Haa, hayranlar var Barto gibi. Kin besliyenlerde var Cavendish gibi. Güç gücü çeker olayı yanlış hacı. O para parayı çeker aslında
. Fake tayfayı hatırla zaman atlamasından sonra. Ne kadar işe yaramaz adam varsa geliyorlardı mugiwara güçlü diye. Ama luffy gibi bir adam için topladığı kişiler bi kral hakiye bakardı. Kalan çamur-reyiz'i de tekde alıyor zaten. Güç kendinden güçsüzlerin sığınmasını sağlar gücü ancak savaş olarak çeker. Yani diyelim ki sen fuji'yi yendin. 7 mahalleye rezil ettin. Sonraki korsan, eğer ben bunu yenersem amiral yenmiş gibi olacam nihahahaha gülüşü yaparak saldırabilir sana.Çocuk Amiralleri çocuk oyuncağına çevirdiniz diyerek de bi amiral üzeri güç olan birisinin yonko olacağını iddaa etmek de yonko mertebesini ezdirmekten başka bir şey değildir. Yonko olmak için imba bir güç ama daha da önemlisi yeni dünya'da belirli bir seviye adanın sana bağlı olması gerekiyor. Yonko'luktan krallık var diye önceki döv/öldür kafasından tacı al ve onun bölgelerini sana sadakat yemini etsin şeklinde bir derebeylik sistemi değil ki. Yonko'luuk ünvanını veren halkın kendisi. Yani marineler demedi teach yeni yonko'dur diye. Yonko olmak öyle amirali yen tayfa topla şeklinde olmuyor ne yazıkki.

ya shicbukai olurlar ya yok olurlar,yada yeni dünyada kalıp ittifak veya yonkoların emrinde olurlar secenekler bunlar korsanlar için.