Gizemli bir adam. Im sama olmasın?Bogard veya Bogartti sanırım

Teşekkür ettim.
Gizemli bir adam. Im sama olmasın?Bogard veya Bogartti sanırım
Sağ olasın.Bogard
Herkesin sırası geliyor işte.Önce Dof,Cracker,Kata sonrasında da muhtemel Hancock,Mihawk'a kıyar mı bilinmez tabii Oda.Jozu>Dof bence.Bir zamanlar Doflamingo ile ilgili ne teoriler ne beklentiler vardı, şimdi ŞL'deki Türk takımı muamelesi görüyor. Sırada kim var acaba Hancock mu Şahin Göz mü?
Jozu'yu parmağında oynatmış karakterdi bu adam.
Meyvesiz iseler Dof üstü olmaları zor ya.Dof reis zayıf adam değil şimdi.Meyveleri varsa belli olmaz tabii.2 doffy bence de alamaz. Shichilerin ikisini cikart hepsinin 1 tanesini bile alabileceği meçhul
Bunları Doffy üstü düşündüm hep. Boş da cikabilirler belli olmaz.
Şu iki aday da o seviyelere yakın olabilir. Bu arada Bogard ve iki adayı da aktör/aktrislerden esinlenmiş.Bir Garp'ın yardımcısı vardı ondan Bogard Amirallik veya Amirallere yakın bir güç bekliyordum birde Coby olacak işte tabi ilk başta bir Vice Admiral olsun.
Bogard amiral olsa güzel olurmuş aslında. Veya Sword'un başı falan olsa.Şu iki aday da o seviyelere yakın olabilir. Bu arada Bogard ve iki adayı da aktör/aktrislerden esinlenmiş.
Bogard Amiral olsa kimse ses çıkartmazdı en beklentileri karşılayacak aday olurdu. Marine'den yetişme ve Garp'ın yardımcısı falan çart çurt bağlanırdı.Şu iki aday da o seviyelere yakın olabilir. Bu arada Bogard ve iki adayı da aktör/aktrislerden esinlenmiş.
Im-samanin faniyiz şimdidenGizemli bir adam. Im sama olmasın?
Teşekkür ettim.
Tam bir evil karakter gibi duruyor. Fanı olmam ben bunun.Im-samanin faniyiz şimdiden
![]()
![]()
Luffy sağ kol yenen biri,yonkou'dan tek yedi.(abartı yok direk tek yedi) Luffy'i sağ kol gücünde ele alırsak,yonkou'dan tek yiyen 2 kişi amirali alabilir mi ? Bu mantıklı geliyor mu ? Burada bahsi geçen amiral adayları gion ve tokikake fuji veya ryo göreve gelmemiş olsaydı amiral olacak kişilerdi,4.bir amiral koltuğu olsa bunlar geçecek yani.O yüzden 2 adayın 1 amirali alması zaten olması gereken durum.Forumda iki sağ kolun bile bir amirali yenemeyeceğini düşünenler varken bunların Fuji'yi alabileceğini düşünmüyorum ben.
Gion'u amiral olarak görmek iyi olurdu,keşke fuji yerine bunu yapsaymış oda.Bu ikiliyi atlamamak lazım. Her ne kadar istisna olsalar da, koramiraller sonuçta.
Amirallerden birinin kadın olması güzel olurdu, evet.Gion'u amiral olarak görmek iyi olurdu,keşke fuji yerine bunu yapsaymış oda.