Şimdi benim demek istediğimi netleştirmek lazım, meyve gücünü aşmak için haki seviyesinin artması nedir ? şunumu demek istiyorsun. Lastik meyvesi yemiş luffy, çok az derecede silahlanma hakisi bilen birinden hiç bir şekilde zarar almaz mı ? senin söylemine göre, haki kullanmayan lastik meyve kullanıcısı luffy bu zayıf haki kullanımından etkilenmeyecek mi ? . Bunun herhangi bir örneğini gördük mü ? hakinin amacı zaten meyve gücünü iptal etmekken haki seviyesinin çok güçsüz kullanımında meyve kullanıcısına zarar veremeyeceği nerede geçiyor ? Yoksa bu logia güçlerinde farklı mı oluyor.
Örnek: Daha yeni silahlanma hakisi öğrenmiş birisi, logia meyvesi kullanıcısı olan aceye (meyvesi aktif iken) zarar verebilir mi veremez mi ? Neden meyvenin gücünü aşmak için güçlü bir hakiye sahip olmak gibi bir durum söz konusu olsun? Bu soruları sorduğuma göre benim cevabım belli, ace o güçsüz haki kullanıcısından bile darbe alabilir eğer haki kullanmazsa. En azından benim kafamda böyle aksini düşünen mangadan sayfa getirsin ama 2y sonrası için zira mf ve öncesinde hakili karakter yok ortada

o yüzden mf savaşından örnekler getirmek çok havada kalıyor.
Bu sahneye hiç dikkat etmemişim ama biraz farklı bir durum gibi gözüktü bana. Kizaru bir şeylerin farkına varsa bile adam karakterinden dolayı umursamaz bile ama akainu ciddi birisi ve mf savaşında en etkin rolü alan amiral olduğunu düşünürsek gayet makul bir kare gibi. Zira kizaru hep gevşek adamın tekiydi, kuzanda amiral olmasına rağmen denizcilerin yaptıkları işlerden hoşnut değil, yani buradan her şeyi ciddi alan tek amiral bana göre akainu. Bu resim her şekil yorumlanabilir neyse. En önemlisini eklememişim hakinin oturmadığı bir savaşta böyle şeyleri kanıt diye sunmak malesef havada kalıyor.