Bir de buraya yazayım da yanlış anlaşılmasın. Anketi boş verin beyler. Eğer yazmak isterseniz anketsiz tartışma gibi düşünün, yorumlara kafanız da ki dengeyi yazın. Ben anket koyarak yanlış yaptım hahaha
Yanlış yaptım ya kabul ediyorum, o an düşünemedim ama önemli değil anketi yok sayalım sıkıntı çözülürBöyle adil olmamış. Şık yeterli değilse hepsinin en güçlüdür diye seçeneğini koyman gerekirdi.
Eşit yerine ">" kullanırsan 12 seçenekte hepsini yazabilirsin. Mat yalan söylemez.Bir de buraya yazayım da yanlış anlaşılmasın. Anketi boş verin beyler. Eğer yazmak isterseniz anketsiz tartışma gibi düşünün, yorumlara kafanız da ki dengeyi yazın. Ben anket koyarak yanlış yaptım hahaha
Benim mat çok kötü maalesef, artık ksuura bakmıycanızzzEşit yerine ">" kullanırsan 12 seçenekte hepsini yazabilirsin. Mat yalan söylemez.
Ben de hata yaptım. 12 seçenek yetmez. Saka başta olursa yeter. 24 seçeneğe ihtiyaç var. En güçlü sırayla yapabilirsin.Benim mat çok kötü maalesef, artık ksuura bakmıycanızzz![]()
En güzeli anketi yok saymak. Normal yazsın herkes fark etmiyor zaten.Ben de hata yaptım. 12 seçenek yetmez. Saka başta olursa yeter. 24 seçeneğe ihtiyaç var. En güçlü sırayla yapabilirsin.
Bence de öyle. Zaten Kuzan ve Sakazuki dövüşünde az çok anlaşıldı.Soru : Kizaru ve Akainu , Aokiji'den daha güçlü değil mi ?
E.Oda : Hahh, Hahh, Üzgünüm geç giriş yaptım, Merhaba. Bunun yazarı benim, herşey benimelimde…
İstediğini söyle kimin umrunda ! Al sana ögh !! buda ne !? Kizaru ?! Yürü lan ahanda böyle çizdim seni !! Kabus gibi ! Üzgünüm , Kizaru çoktan yok oldu !! Bir dahaki bölümde gözükmeyecek.
Sbsde şöyle bir şey var, bence de hepsi denk çok küçük farklar vardır.
@Mr.Bushido