1 numaranın böle bir seviyede cikmasini bekliyorum açıkçası
O zaman hayal kırıklığına uğrayacak gibisin1 numaranın böle bir seviyede cikmasini bekliyorum açıkçası
At bakalım 1 sayfa bizde öğrenelim seviyesiniÜlen Mihawk bilenem varmış. Adamın amiral üstü bir güce sahip olduğu 600 bölümdür belli. Pehhh![]()
SS alayim da ileride belki kullanırımO zaman hayal kırıklığına uğrayacak gibisin![]()
600 bölümde 1 sayfa denk getiremiyorsun sonra beni uğraştırıyorsun. Hiç olacak iş mi ?At bakalım 1 sayfa bizde öğrenelim seviyesini![]()
Buz dağını kesti ya, onu atsana işte.600 bölümde 1 sayfa denk getiremiyorsun sonra beni uğraştırıyorsun. Hiç olacak iş mi ?![]()
Al kullanabilirsin ama Mangaya göre konuşuyorum. Bu adamların hayali yeniden 4 denizden birini yönetmek. Peki bu adamların oğlu bile Amiral seviyesi çıkarsa 4 denizden birini yönetemeyecekler mi bak Grandlıne bile demiyorum 4 denizden birini. Ama yönetemiyorlar ve o eski zamanlarını arıyorlar.SS alayim da ileride belki kullanırım![]()
At da görelim daha bende sana ona göre sayfa atacağım600 bölümde 1 sayfa denk getiremiyorsun sonra beni uğraştırıyorsun. Hiç olacak iş mi ?![]()