Hemen bu gece başlayabilirsin. 13 bölüm zaten, sonra da OVA serisine geçersin.Ben sadece Op izliyorum..Tavsiye edermisiniz bunu![]()
Hemen bu gece başlayabilirsin. 13 bölüm zaten, sonra da OVA serisine geçersin.Ben sadece Op izliyorum..Tavsiye edermisiniz bunu![]()
hemen başlaBen sadece Op izliyorum..Tavsiye edermisiniz bunu![]()
SADECE OP Mİİİİ?Ben sadece Op izliyorum..Tavsiye edermisiniz bunu![]()
Ben de sadece One Piece, Hellsing ve Yu-Gi-Oh'u izledim. Anime izlemeyi pek sevmem.SADECE OP Mİİİİ?
İnanamıyorum ya op ile sınırlı değil animeler ben op ye gelene kadar nice animeleri geçtim piyasada adı geçen ler le başla izlemeye sonra kendin keşfet çooooooooooook geç kalmışsın![]()
Bu sektörde yeniyim dostum ezme hemen...SADECE OP Mİİİİ?
İnanamıyorum ya op ile sınırlı değil animeler ben op ye gelene kadar nice animeleri geçtim piyasada adı geçen ler le başla izlemeye sonra kendin keşfet çooooooooooook geç kalmışsın![]()
Hayır, çok önceleri izlemiştim. Baş karakterini çevireyim dedim.güzel bir başlangıç olmuş..... devamı gelecek dimi bu arada sen önceden bunu izlemiyodun sanırım smoker hoşuna gittimi?????
db ye sabırla devam et şuan piyasada kalite olarak çok yükseldi hemde video kalitesi de artrtı özellikle dragonball gt olağan üstü bir kalite eklediler sabırla seyretmeni öneririm görebileceğin en yüksek ekşina sahip animedir...Bu sektörde yeniyim dostum ezme hemen...Ayrıyetten kısa bir Db maceram var ama çok uzun olduğundan yemedi.
![]()
Aslında çoook hoşuma gidiyor ama şu an yemedi işte...Ama atmadım bi kenara kesinlikle başlıcam zamanı gelince.db ye sabırla devam et şuan piyasada kalite olarak çok yükseldi hemde video kalitesi de artrtı özellikle dragonball gt olağan üstü bir kalite eklediler sabırla seyretmeni öneririm görebileceğin en yüksek ekşina sahip animedir...1 adam için 60 bölüm boyunca dövüşen başka hiç bir anime yoktur
![]()