Bir Gulyabani bir ahtapotEline sağlık. 7 numara hepimizin düşmanıdır.

Bir Gulyabani bir ahtapotEline sağlık. 7 numara hepimizin düşmanıdır.
Quo Vadis epeyce eski bir tarihi film.İmparator Nero'yu oynayan aktörün rolünden esinlenmişler gibi.Nero zaten kafa kırık biri Roma'yı kim yaktı muhabbeti işte.Hangi film?
Şimdi hatırladım 2 parça olarak yayınlanmıştı bu film. İndirip izlemediğim bir film.Quo Vadis epeyce eski bir tarihi film.İmparator Nero'yu oynayan aktörün rolünden esinlenmişler gibi.Nero zaten kafa kırık biri Roma'yı kim yaktı muhabbeti işte.![]()
Yenileri de çekilmiştir bahsettiğim o değil ünlü bir film sayılmaz güncel zamana göre.Bu filmler içinde en ünlüleri eski olanlardan Spartacus ve Ben hur filmleridir izlediğin her saniyeye değer.Şimdi hatırladım 2 parça olarak yayınlanmıştı bu film. İndirip izlemediğim bir film.
Şu değil mi? Belki filmi yükleyen kişi 2 parçaya bölmüştür.Yenileri de çekilmiştir bahsettiğim o değil ünlü bir film sayılmaz güncel zamana göre.Bu filmler içinde en ünlüleri eski olanlardan Spartacus ve Ben hur filmleridir izlediğin her saniyeye değer.
Bayağı gözüküyor ya Sorkof. 7-8 dakika falan.Öncelikle çok güzel konu olmuş emeğine sağlık. Sorkof'un resmini bulamaman normal zira yanılmıyorsam adamın filmde görüldüğü tek sahne o ok düellosunda oluyor ve sonunda zaten ölüyor.
Kadın karakterlerin hepsinde cinsellikle ölümün bir arada olması biraz baysa da filmlere tuhaf bir çekicilik katıyordu.
Düşmanları arasında Wang Yu favorim. Adam, Tarkan'ı öldürmeye en yaklaşmış isim.