Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Aile Evi mi, Kendine Ait Ev mi?

Aile evi vs Kendine ait ev


  • Kullanılan toplam oy
    122
Ailenizle mümkün olduğu kadar çok kalmaya bakın Babanızın Annenizin zamanı gelir toprağını öpersiniz zorunuza gider.Tabi önceki sayfalarda Joey wheller arkadaşın ki gibi bir aileniz varsa da kaçmak gerek herkesin sınavı farklı.
 
En iyisi kyk yurdu, internet kötü yemekler idare eder ama benim gibi üşengeç bir insansanız mis gibi, eve çıksam her gün noodle yerim büyük ihtimalle.
Ailenizle iyi anlaşamıyorsanız ve her şeyinize karışıyorlarsa eve çıkmak daha mantıklı, anlaşıyorsanız isteğinize kalmış.
 
Son düzenleme:
2 yıl ailemle yaşadım, yaşta artık geçince kendi evime çıktım. Şu an yemek yapmak ile uğraşmayı istemediğimden dışarıdan söylüyorum. Aile evi sağlıklı, kendi evin huzurlu yani iki ucu b.klu değnek ama tabi işin ucunda farklı işler de var.:ehe::ehe:
 
Çok param varsa kendime ev alıp aile evinde kalırım. Yanlız kalmak istediğimde veya başka bir durumda kendi evime geçerim. Güncel Türkiye şartlarında aile evi tabiki.
 
Ah şu dıbırına kodumun akrabaları yok mu aynı apart'da kalıyoruz tam kanserler kısacası şu akrabaları silince, ailevi evi gibisi yok. Akrabalar yüzünden tek yaşamak istemiyorum orası ayrı olmasalar daha iyiydi.
 
Kendine ait ev kesinlikle. Aile evinde yaşadığım sıkıntıları bir ben biliyorum. Ancak dört duvar arasında her gün bir başına insan bunalmaz mı diye de düşünmüyor değilim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık