linnenindefteri 29 Şub 2020 #171 Benim adım Toei. 1 manga bölümünden 5 bölüm anime yapmak için doğdum.
Montana 29 Şub 2020 #172 Adım Zoro! Bükemediğim eli öpmek için doğdum! Adım Mihawk! Erteleyebildiğim kadar dövüş ertelemek için doğdum! Adım Marco! Dayak yemek için doğdum! Adım Kaido! Teke tek gel deyip toplu dalmak için doğdum! Adım Doflamingo! Ana karakter yeni güçlerini üstümde göstersin diye doğdum! Adım Whitebeard! Rakibimin gölgesinde kalmak için doğdum!
Adım Zoro! Bükemediğim eli öpmek için doğdum! Adım Mihawk! Erteleyebildiğim kadar dövüş ertelemek için doğdum! Adım Marco! Dayak yemek için doğdum! Adım Kaido! Teke tek gel deyip toplu dalmak için doğdum! Adım Doflamingo! Ana karakter yeni güçlerini üstümde göstersin diye doğdum! Adım Whitebeard! Rakibimin gölgesinde kalmak için doğdum!
ƊƛƝƬЄ 1 Mar 2020 #174 Adım Shanks, elimi verip kolumu kaptırmak için doğdum. Adım Kid, kolsuza kol kaptırmak için doğdum. Adım Kaido, yanlışlıkla doğdum.
Adım Shanks, elimi verip kolumu kaptırmak için doğdum. Adım Kid, kolsuza kol kaptırmak için doğdum. Adım Kaido, yanlışlıkla doğdum.
Kaldor Draigo 25 Ağu 2021 #176 Adım oden! Haşlanmak için doğdum! Adım momonosuke! Yaşlanmak için doğdum! Son düzenleme: 25 Ağu 2021