Harbiden de sıyırmış...Maraz Ali'nin son hali görenleri şaşırttı.
![]()
Mehmet Akif Alakurt İnstagram'da Paylaştı(2021) - DANCE - COWBOY
#mehmetakifalakurt#BORAN#SILA#ADANALI#Aliyoutube.com
Harbiden de sıyırmış...Maraz Ali'nin son hali görenleri şaşırttı.
![]()
Mehmet Akif Alakurt İnstagram'da Paylaştı(2021) - DANCE - COWBOY
#mehmetakifalakurt#BORAN#SILA#ADANALI#Aliyoutube.com
Aynen abi oyunculuğu devam etti de Instagramdan Adanalı dizisini izleyen kitleye bile laf atıyordu. Bayağı nefret ediyor diziden.Bundan sonra bir iki dizisi daha vardı diye hatırlıyorum.
O ne ki :SMevlana yapmak deyimini kazandırmıştır.
O ne ya , Mevlana yapmak deyimini biz maçlarda kullanıyorduk adamı çok döndürürsen mevlana yapmış oluyorsun.Mevlana yapmak deyimini kazandırmıştır.
Gerçekte bu role en uygun kişi @carpe d. em dir yan profil atsın bir bak sende xdFatih Sultan Mehmet'i bir ben bir de sen canlandırmadı zaten, başka herkes canlandırdı![]()
O ne ki :S
O ne ya , Mevlana yapmak deyimini biz maçlarda kullanıyorduk adamı çok döndürürsen mevlana yapmış oluyorsun.
@King of the Hell valorant oynuyor diye yorumladım videoyuCS oynarken dönerek vurmak. Sonraki dönemlerde hile açmak için kullanıldı. ''Mevlana açmak'' şeklinde.
Eric Morris tekniği uyguluyormuş.Maraz ağabey bu dizinin kariyerini bitirdiğini düşündüğü için Adanalı ile ilgili sorulara full çakarak cevap veriyor , kafa fena gitmiş![]()
Cs’de bu hilenin ismi bir zamanlar Fighter’dı Mevlana açmak diyince aklıma geldiCS oynarken dönerek vurmak. Sonraki dönemlerde hile açmak için kullanıldı. ''Mevlana açmak'' şeklinde.