Sıralamam Oden,Dragon,Yasopp keşke iki oy atabilsek o kadar Dragon gömdüm,Oden e gitti oy sjdjdj
Fujideki tek oya baksana koptum. XdSıralamam Oden,Dragon,Yasopp keşke iki oy atabilsek o kadar Dragon gömdüm,Oden e gitti oy sjdjdj
Kaçsalar nereye kadar kaçacaklar ki? Üç tane amiral var abi salar mı onları? Shanks ve Sengoku anlaşmasa o adamların kurtulmasının imkanı yoktu.Ace abiliğini yaptı ama keşke kaçmaya karar verseydi :/
Ayrıca Sakazuki reyiz ona rağmen bilezik gibi geçirdi Lütfü'ye hem de hamsinin içinden. Şansa bak ki Law çıktı orada :S
Hızlı düzelttin şurasını sdfhdsfsdSıralamam Oden,Dragon,Yasopp keşke iki ot atabilsek o kadar Dragon gömdüm,Oden e gitti oy sjdjdj
Hiç sekmez ajsjhsFujideki tek oya baksana koptum. Xd
Hayır bence değil.Ama sence de çok varsayımsal değil mi bunlar![]()
Ace'in ölmesi Shanks'ın suçuymuş gibi söylüyorsun.Shanks neden böyle yapıyor acaba? Ace'nin Roger'ın oğlu olmadığını bilmemesine de imkan vermiyorum ben ilk görüşünde anlamıştır. Tip olarak Roger'ın burnundan düşmüş çünkü. Adam ile o kadar vakit geçirmişsin hiç mi demiyorsun ulan bu Roger'ın oğlu kesin diye bir de o kadar hakin var. Bile bile ölümüne göz yumdu herif BB korkusundan sırf. Bir de Ace öldükten sonra oracıkta BB'yi öldüremiyorsun gitmesine izin veriyorsun kardeşim nasıl adam diyelim ki sana?