zoroyla oynamayı seviyor bence orda bir espri var,gözündede aynısını yaptıaynı şey zoro'nun ödülünde de olmuştu,baloncuklara yazılmıştı ama sonradan düzelttiler![]()

zoroyla oynamayı seviyor bence orda bir espri var,gözündede aynısını yaptıaynı şey zoro'nun ödülünde de olmuştu,baloncuklara yazılmıştı ama sonradan düzelttiler![]()
ödül artsın zaten ama 150 milyon üzeri artması biraz fazla geldi bana.100 bile artsa yeterliydizoroyla oynamayı seviyor bence orda bir espri var,gözündede aynısını yaptı635 sayıda hata yapmayan adam nedense zoroda üst üste hatalar yapıyor
zoro fanları sadece bizm ülkede yok merak etme ben ona baglıyorum
ama diyorsan jinbeinin ödülü degişmemiş... acıklandıgında buralarda ol,o savasa girip hemde hükümete ihanet edip basındaki ödül artmıyorsa e.oda sacmalamıs demektir bence.
bişey demiyorum bende senin gibi düsünüyorum ama söylenen bu.yanlıs bile cıksa düzeltilene kadar inanmak zorundayız bekleyip görücez.ödül artsın zaten ama 150 milyon üzeri artması biraz fazla geldi bana.100 bile artsa yeterliydi
abi buggy torpil yemiştir 150 üstü olmuştur artık ya + Shanks'in yeminli kardeşi + Roger'ın tayfadan çaylak + impel down'u yıkması vs savaşta olmasıyla.bişey demiyorum bende senin gibi düsünüyorum ama söylenen bu.yanlıs bile cıksa düzeltilene kadar inanmak zorundayız bekleyip görücez.
buggye gelince eger shic olduysa en asagı60 milyon ödülü olmustur...cünkü hükümet korkulan ve saygı gören shicler istiyor,sırf o yüzden moriayı harcadılar.
bende en asagı dedim zatenabi buggy torpil yemiştir 150 üstü olmuştur artık ya + Shanks'in yeminli kardeşi + Roger'ın tayfadan çaylak + impel down'u yıkması vs savaşta olmasıyla.
shicibukai buggy ödülü 15 milyon deseler ve arabastada vivinin düsmanı buggy olsa sence bizm tayfa veya herhangi bir tayfa onu sallarmıydıshichibukai olduktan sonra ödül artıyormu ki??Dünya hükümeti zaten shichibukai olan korsanların aranıyor posterlerini kaldırmıyor mu?Bu ödülleri zaten kendileri veriyor ne diye shichibukai olduktan sonra ödülleri artsınki
hancock ödülünü bir kerede almıs yani ilk seferinde basına 80 milyon konmus.sonrada shic teklifi almıs ve shic olmus ondan sonra ödülü hiç artmamıs,o yüzden normal yani.Buggy yeni dünyada görmek istemiyorum.
Hancock'un ödülü baya az gibi.Ödül güce göre verilmesede genede az.
İD'den kaçtığı ve marineforda girdiği için arttı.Jimbei ödül 250.000 beri diye hatırlıyorum pacifista gözünde öle yazmışdı.