Mecbur çizecek er veya geçMangaka o kadar dövüşü çizecek kadar kabiliyetli biri değil bence. Mealesef :/

Mecbur çizecek er veya geçMangaka o kadar dövüşü çizecek kadar kabiliyetli biri değil bence. Mealesef :/
Her dövüşünde ilk çarpışma ve bitirici vuruşu çizer. Kıran kırana dövüş çizemiyor.Mecbur çizecek er veya geç![]()
O yüzden benim için bleach >op>narutoHer dövüşünde ilk çarpışma ve bitirici vuruşu çizer. Kıran kırana dövüş çizemiyor.
Evren, karakter tasarımları, hikaye, güç dengesi olarak Naruto'ya falan 100 çeker de işte dövüş eksik kalıyor Op'ta bunu kabullenmek lazım.
Bleach'in eleştirisi Op kadar yapılmıyor. Bleach forumu olsa ve bu kadar gündem olsa hikaye ve güç dengesizliğinden sıkılırdın eminim.O yüzden benim için bleach >op>naruto
Animeye çevirince değişiyor işte.Bleach'in eleştirisi Op kadar yapılmıyor. Bleach forumu olsa ve bu kadar gündem olsa hikaye ve güç dengesizliğinden sıkılırdın eminim.
Animesi bittikten sonra mangada geçmiş hikaye açıklarını mükemmel kapattı mangaka. Ama sonrasında çizdiği hikayeyi zerre ilk sezona yakıştıramadım şahsen.![]()
Animeye daha oturaklı çevirseler tadından yenmez ama ikinci sezon mangaya pek sadık kalmamalı diye düşünüyorum.Animeye çevirince değişiyor işte.
Sonu kötü bitti ama yhwach zaten güçle yenilemezdi absürt bir şekilde yenilmesi gerekti opde de boyle olacak maalesef luffy kaidoyu falan nasıl yenecekAnimeye daha oturaklı çevirseler tadından yenmez ama ikinci sezon mangaya pek sadık kalmamalı diye düşünüyorum.
Güç sıçrayışları anakarakterlerde mazur görülür de şimdi Yhwach'ı da imkansıza çıkardı adam.Sonu kötü bitti ama yhwach zaten güçle yenilemezdi absürt bir şekilde yenilmesi gerekti opde de boyle olacak maalesef luffy kaidoyu falan nasıl yenecek![]()