Marineford da Ace yerine Luffy yakalansaydı idam için sizce serinin gidişatı nasıl olurdu aceden dolayı Beyazsakal ve tayfası , Dragon,Shanks ve tayfası gelirmiydi kimler gelirse savaş nasıl sonlanırdı.
seri erkenden biterdi diyosunLuffy yakalansaydı ben bile giderdim savaşaŞaka bi yana kesin kurtarılırdı abi herkes gelirdi o zaman. Garp ace de bile zor dayandı luffy de düşünemiyorum. Luffy den dolayı ace beyazsakalı getirirdi dragon ve shanks banko olurdu ki bunlar savaşa yarıda dahil olmayacaklar en başta gelcekler. Marineyi silerlerdi öyle söylim mf deki denizcilerin bu gelen ekibe dayanma şansları hiç yok.
Yok erken bitmezdi bitirmez o adam kurguyu ona göre ayarlardı 2 şamarlartırdı amiralleri luffy yi kurtarıncada savaşı bitirirdi sonra bağlardı bi yerden sever öyle şeyleriseri erkenden biterdi diyosun![]()
Seri bitmeye bilirdi en azından sevdiğimiz karakterlerin dövüşlerini izlerdik.Alem Mf'ye akar ve seri biterdi.
Mangaka o kadar dövüşü çizecek kadar kabiliyetli biri değil bence. Mealesef :/Seri bitmeye bilirdi en azından sevdiğimiz karakterlerin dövüşlerini izlerdik.