Oooo adaş gelmişAce 19 ay sonra Shanks'ı o adada yenerdi, 3 ay gezer tozardı.

Nick değiştirdiğimden dolayı sen kimsin deme kalbini kırarım. Kaç tane adaşın oldu şurada sonuçta değil mi...
Oooo adaş gelmişAce 19 ay sonra Shanks'ı o adada yenerdi, 3 ay gezer tozardı.
Sen deyince hemen bu geldi aklımaEveet yorumları biraz okudum da ne desem bilemedim.
Tahmini en az sağ kol olan Teach ve filo amiraline karşı kazanamadı diye yine yerden yere vurulmuş Ace.
Özellikle Akainu'nun tüm kolunu lavla kaplayıp en güçlü yumruklarını attığı saldırılara ''çakmak ateşi'' denilmiş
Ulan ne desem yine bir tarafa çekeceksiniz. Ya he Teach'in yumruğu güçlü değil Ace dayanıksız, Akainu'nun lav yumruğu çakmak ateşi Ace dayanamadı
Allah kurtarsın kardeşim![]()
Benimde aklıma oradan gelmiştiSen deyince hemen bu geldi aklıma
+ 1'imi itinayla şuraya bırakıyorum. Gerçekten de tespit gibi tespitSengoku'dan da iyi bilir arkadaş kim kaç yıl korsanlık yapmış
Sengoku, Ace kral olurdu, Lütfü fanları yav he he
Sengoku, WB dünyanın en güçlü adamı, Lütfü fanları, yav he he
Sengoku, Ace 2 yıl korsanlık yaptın, Lütfü fanları yav he he
Sengoku, Tanrı vadisinde Roger ve Garp tüm Şebek tayfasını yok ettiler, Lütfü fanları
İnanılmaz tutarlı arkadaşlar xD
Haydaa. Babasının Roger olduğunu nasıl anlamışlar hemen atlamışsın be Alpa. Nüfus cüzdanına bakmadılar ya. Ace ilk çaylaklık yılında Schibukai teklifi alıyor ve reddediyor. Jenerasyonunun en önde gelen ismi olarak gösteriliyor. Yine bu çaylaklık yılında Yonko Shanks'ın yanına gittiğinde Shanks aniden kılıcını kavrayıp '' Ünlü Spade korsanları siz misiniz? Benim kellem için mi geldin'' diyor. Bak çaylak korsan koskoca Yonko'ya ciddiyetle bu soruyu sordurtuyor. Sonra Jinbei'yi indiriyor.Babası Kral diye Kral olur demiş saltanattan dolayı. WB arkasında Kral yapmak istiyor diyor.Ace fanları vallaha komedi.
+ 1'imi itinayla şuraya bırakıyorum. Gerçekten de tespit gibi tespit
Haydaa. Babasının Roger olduğunu nasıl anlamışlar hemen atlamışsın be Alpa. Nüfus cüzdanına bakmadılar ya. Ace ilk çaylaklık yılında Schibukai teklifi alıyor ve reddediyor. Jenerasyonunun en önde gelen ismi olarak gösteriliyor. Yine bu çaylaklık yılında Yonko Shanks'ın yanına gittiğinde Shanks aniden kılıcını kavrayıp '' Ünlü Spade korsanları siz misiniz? Benim kellem için mi geldin'' diyor. Bak çaylak korsan koskoca Yonko'ya ciddiyetle bu soruyu sordurtuyor. Sonra Jinbei'yi indiriyor.
Yani Ace yaptıklarıyla Roger'ın oğlu olduğunu gümbür gümbür hissettirmiş. Sadece ona değil Beyazsakala da hissettirmiş. Yine bu süreçte yeni dünyada isim yapmış, koramirallerle başabaş kapışan Delcavan gibi güçlü korsanları gördüğümüz kadarıyla zorlanmadan yenmiş.
Ace'in çaylak korsanlık yılını yarım bölümde izlediğimiz için farkına varamadık ama dövüştüğü ve yendiği kişilerin Luffy'nin ilk senesinde yendiği kişilerden güçsüz olduğunu sanmıyorum. Sonuçta bu adam 50 milyonluk birilerini indirip Schi teklifi almadı, namını yonko tedirgin edecek kadar arttırmadı , Sengoku ve Beyazsakal'ın dikkatini çekmedi ya.
Ki gördüğümüz kadarıyla Ace'in tayfası diğer süpernova tayfalarında gördüğümüz gibi vasat kişilerden oluşuyor.