Yalnız meyve gelişimi diyorsunuz da iki meyve çok farklı. Biri logia diğeri paramecia. Mera merayı erken yesen ne olacak? Sabo yer yemez ateşi kontrol etmeye başlıyor. O yüzden meyve üzerinden bakarsanız Ace daha şanslı.
Sabo çalışmaya başlamıştı Dressrosa sonrasıSabo yer yemez Ace'in imza saldırısını çakabiliyor ama sen bilirsin tabii :S
Bi daha ki görüşümüzde Ace'in yapamadığı şeyleri yapar zaten.Sabo çalışmaya başlamıştı Dressrosa sonrası
Belki de Entei atar![]()
Mera Mera çok zor kullanışlı bir meyve değil zaten şeytan meyveleri öyle alışma süreci meşakkatli bir süreç değil. CP-9'da bunun örneğini gördük zaten.Sabo yer yemez Ace'in imza saldırısını çakabiliyor ama sen bilirsin tabii :S
Şapka yakan Ace'e anlat o kullanımıMera Mera çok zor kullanışlı bir meyve değil zaten şeytan meyveleri öyle alışma süreci meşakkatli bir süreç değil. CP-9'da bunun örneğini gördük zaten.
Sabo orada Ace'in anılması adına o hareketi yaptı zaten. Şov yani bir bakıma.
Ben atıyorum ölü taklidi yapıyorsun amaBurası Kf burada manga ispatına yer yok!
Wano'yu görmüş herif bir kere!!! Luffy anca reröröŞapka yakan Ace'e anlat o kullanımı![]()
WANO 2023 RÖRÖRÖRWano'yu görmüş herif bir kere!!! Luffy anca rerörö![]()
Babasının iradesine mi kapılmışAce de ona diyor seni KK yapıcam diye. Babasının ne istediğinden haberi yok daha. Haberi olmadığı gibi babasının iradesine kapılmış aynı zamanda. :S Sorsan KK iradesi var derler bir de xD
Bak kafa dede ne demiş? Sana kontra yapacaktım Enel üzerinden ama fırsat olmadı.Ben atıyorum ölü taklidi yapıyorsun ama![]()