Ahaha. Kapattım da iş işten geçmiş.Anket sonuclari degisip duruyor sanki. Kapatsan iyi olur @amaneden![]()
Haklı adam. Pekoms kadar olabilir.Bence de Ace'te 3 tip haki var hatta en az pekoms kadar sadece mangaka hakiyi sonradan anlatmak için o zaman açıklamadı yada kullandırtmadı.
Selim’in gördüğüm en iyi yorumu.Ace de 3 tip de çıkacaktır, Lufy ve Dofy gibi. K.haki zayıf b.haki normal ve işte standart h.haki çıkar.
Enfes bi yorum.Haki yoktur, varsa da Haki bile pişmandır o kadar karakter içinde buna denk geldiğine.
Savcımın karşısına ara ara çıkacak olan yorumudur. İyi malzeme vermiş.Ace, Logiasina güvenen kibirli bir karakterdi ve bu yönünü her yerde açıkça belli ediyordu. Smoker karşisında da ben ateş adamım diyordu, BB karşisında da. Nihayetinde bu kibri onu önce yakalattı ve nihayetinde öldürdü zaten.
Ace haki kullanamıyordu, kullansa Smokerı yenerdi, ama yenemedi, nötrüz biz deyip gećti. Hakinin hićbir türünü kullanırken gösterilmedi Ace. Yalnızca bir kere HHaki kullandı lakin bilinçsizce kullandığı için farkında olmadı. Akabinde logia yediği ve fiziken de güçlü bir karakter olduğu için oturup haki kasmaya ihtiyaç duymamıştır.
Stephen'ın çevirisine göre orada da "Senin güçlerinin benimkine karşı bir şansı yok" demiş orada. Gerçi zaten artık bir önemi de yokAce'de haki olmadığını bir Smoker ile konuştuğu şeyler yüzünden düşünürdüm. Senin gücün benim gücüm muhabbeti vardı ya.
Smokerda da haki vardır. Eşitlerdir falan.Ace'de haki olmadığını bir Smoker ile konuştuğu şeyler yüzünden düşünürdüm. Senin gücün benim gücüm muhabbeti vardı ya.
Ezik hakililere ''Hakisi var da Ace kadar işte'' deriz ne güzelAce ve haki yan yana gelince bi gülme tutuyor.
Tashigi'de çaydanlık kadar haki var kalıbını Ace olarak değiştirelim.Smokerda da haki vardır. Eşitlerdir falan.
Ezik hakililere ''Hakisi var da Ace kadar işte'' deriz ne güzel![]()