Tamam karıştırdım kronolojiyi doğru diyorsun.Henüz WB'ye katılmamış Ace'in hakisi bulunuyor romana göre.
Tamam karıştırdım kronolojiyi doğru diyorsun.Henüz WB'ye katılmamış Ace'in hakisi bulunuyor romana göre.
Korkuyorum Don Krieg'te falan haki çıkacak diye.Bu zamandan sonra şu karakterde haki var yok tartışmaları yapılmaz zaten![]()
Kuro'da bile vardır. Arlong balık olmasa ona da verirdim.Korkuyorum Don Krieg'te falan haki çıkacak diye.
Jinbei'de varsa onda da çıkabilirKuro'da bile vardır. Arlong balık olmasa ona da verirdim.
İlk hamle de dikkatsiz davranmıştır. Zaten Akainu'da böyle söylüyordu yanlış hatırlamıyorsam. İkinci hamle yapmaya imkanı olmadan Akainu Luffy'ye atladı zaten.Ace'in haki kullandığına hâlâ inanamıyorum. Akainu'ya vurduğunda haki ile mi vurmuş da eli yanmış acaba![]()
Akainunun hakisi daha güçlü olduğu sürece acein hakisi bir işe yaramaz.Ace'in haki kullandığına hâlâ inanamıyorum. Akainu'ya vurduğunda haki ile mi vurmuş da eli yanmış acaba![]()
Neydi bölümün ismi ?Ace'in haki kullandığına hâlâ inanamıyorum. Akainu'ya vurduğunda haki ile mi vurmuş da eli yanmış acaba![]()