Smoker?Neticede her şekilde kan bağıyla aktarılan bir durum var. Ben böyle olursa garipsemem. Çünkü onun idealleri o yöndeydi.
Ayrıca merakımı mazur görün Logia tabanlı bir saldırıda b.haki şeklinin nasıl olduğunu henüz gördük mü ?
Smoker?Neticede her şekilde kan bağıyla aktarılan bir durum var. Ben böyle olursa garipsemem. Çünkü onun idealleri o yöndeydi.
Ayrıca merakımı mazur görün Logia tabanlı bir saldırıda b.haki şeklinin nasıl olduğunu henüz gördük mü ?
Smoker aletine haki ekliyor. Dumanına değil. Yapıyorsa da görmedik.Smoker?
Tam olarak değil. Kolunu normal insan formunda tutuyor. Muhtemelen diğer Logialar içinde aynısı geçerli olacak. Kizaru bacağı karartacak.Smoker?
Smoker aletine haki ekliyor. Dumanına değil. Yapıyorsa da görmedik.
Gerek duyar duymaz bilemem fakat çizerse durum böyle olur. Haki seviyesini göstermez ama hakili çizer. Heee tabi hiç göstermeyebilirde o ayrı.Sanmam ya.Gerek duymaz öyle bir şeye Oda. Zaten Ace'i gösterebileceği yer kalmadı adamın. Roger ve Edward üzerinden 4vs2 flashbackleri gelir gelirse artık.
Yani logialar da gayet bu şekilde haki kullanabiliyor diyebiliriz. Ace de bunu yapabilir gayet.Tam olarak değil. Kolunu normal insan formunda tutuyor. Muhtemelen diğer Logialar içinde aynısı geçerli olacak. Kizaru bacağı karartacak.
Benim kastettiğim direk dumanına haki eklemesi idi. @Yubashiri-sama düşündüğümü söylemiş.
Öyle bir şey olacağını sanmıyorum şahsen. Logia durumuna ters kalıyor. Ama bu Ace'in kullanmasına engel değil. Gerçi bunu demem de saçma. Çünkü Smoker'ın da Ace'e daldığını görmedik. Neysem hadi eyvBenim kastettiğim direk dumanına haki eklemesi idi. @Yubashiri-sama düşündüğümü söylemiş.
Ace zamanında karartma yani koka efekti yoktu. Belki de BB ile savaşırken bunu yaptı. Bb zaten meyvesiz bile ne kadar güçlü olduğunu söylüyordu. He eğer kullanmadıysa da (bilinçli olarak) ben düşüncemin arkasındayım.Yani logialar da gayet bu şekilde haki kullanabiliyor diyebiliriz. Ace de bunu yapabilir gayet.
Koka zaten seriye hakinin görselliği olsun diye zorlama eklenmiş bir şey. Yoksa kimse koka kullanmıyordu haki kullanırken. Muhtemelen Oda'ya "iyi güzel bilader ama bu zamazingonun hiçbir görsel karşılığı yok. İradesiyle dokundu deyip geçemezsin" demişler. Bi tarafından koka'yı uydurmuş.Ace zamanında karartma yani koka efekti yoktu. Belki de BB ile savaşırken bunu yaptı. Bb zaten meyvesiz bile ne kadar güçlü olduğunu söylüyordu. He eğer kullanmadıysa da (bilinçli olarak) ben düşüncemin arkasındayım.