not:ben
Marco 
host sorununda başka üyelikle girdim
wb nin amacı ne olacak en büyük korsan olarak 20 sene grandline ı yönetmek, roger kral olmuş eyv. wb 20 sene en büyük korsan kaldı, istikrar diye bi olay var, zirveye çıkmak kolaydır ancak orda kalmak mesele , op bulamadı demeyin gerçeği gördük zaten...
Ace e bu kadar anticilik yapılmaz , başta
cagdas'ı kınıyorum bu konuda ve yancısı
yubayıda

koca korsanfanı anti ace yaptınız helal, japonyada en çok sevilen 5.ci op karakterini...
@
GECE güzel bir yazı tebrik ediyorum
şimdi Ace e yapılan eleştirilere bakalım ;
-
onun yüzünden yüzlerce kişi öldü
;yahu adamlar oraya zorla mı geldi ? oars nasıl geldi gördünüz, zaten bir nakaman giderse bütün tayfa gidersin kurtarmaya luffylerden bunu onlarca yüzlerce kez gördük
fazla adamı olması ace ve wb nin suçu mu ?
-
babasından tiksiniyormuş...
heralde tiksinsin roger tohumu atmış , sonra roger denen utanmaz oğlu olacağını bile bile idama gider... ve sonrada utanmadan en büyük düşmanına emanet etmiş oğlunu garp'a..., garp da adamlık yapmış marinelerden saklayarak yetiştirmiş, utanmaz roger git sağkolu silvers'a emanet et ne diye marine garp'a veriyosun... ben olsam bende tiksinirim rogerdan...
-
enel ace'ten daha az kibirliymiş...(en çok buna güldüm

)
enel kendine tanrıyım diyor, sahte peygamberden beter... tanrı olduğunu iddia ediyor, ace gibi canını 4 kez düşünmeden kan bağı olmayan luffy için verdiğini görüpte bu adama kibirli demek gerçekten enteresan( 1-bluejamlerden ve küçükken ormanda yüzlerce kez hayatını kurtardı ace, 2-smokerdan , 3- bb lerden ,4-akainudan)
adam durmadan kendini feda ediyor, ace olmasa op olmıcak Oda resmen bu kadar yüceltiyor bu ace'i...
-
ace niye bb ye gitti
gitcek tabi, madem ki shirohige korsanlarısın , en büyük korsanlarsın böyle bir terbiyesizliğe nasıl göz yumarsın ?! 4.komutanın ölsün sen otur..., ace wb nin sözünü dinlemeyip hata yaptı gitti, bu çok büyük bir hata ama ace kişiliğinde olan herkes bunu yapardı zaten...sanki bb nin günahından daha büyük günah oldu ace in yaptığı...
-
bb nin gücünü gördükten sonra niye kaçmadı
bb lerin hedefi luffy olduğunu ''gel gidip hasırşapkayı öldürelim ace!'' diyende bb iken ordan yakın olan water7 ye bb lerin gideceğini tahmin edemez mi bir insan ? eder tabiki, luffy yide bb yide çok iyi tanıyor ace, kimin kazanacağını meyve gücü olmadan bile tahmin etmişki izin vermiyorum demiş adam... water7 de luffyler uyku halinde olduğunu ve garp ın nasıl yakaladığını biliyorsunuz luffy yi...
-
ace savaştan niye kaçmadı
evet burası gerçekten aptallık... yani köpek akainun lafıyla mı wb o dedikleri olacak
ace te yine artislik yapıp geri al der ama lafını geri aldıracak güçte değil tersi çıkar, aokiji değildir karşısındaki gücü ters gelmiştir, ace orda ne yapacağını kim bilir ?! halen akainuya sataşmıcak heralde hiyerarşik olarak gücünün yetersiz olduğunu görünce, ancak akainu luffy ye zıplayınca, yapacak tek olay vardır ya gözün önünde luffy yanacak ericek, yada kendi canını vereceksin... ace yine kendini feda eder...
yani sonuçta ace belkide kendi kral olacağı bir yaşamı luffy ile takas eder bu kadar büyük bir adam dır Hiken No Ace...
ve D. lerin özelliği olan gülerek ölür çünkü yaşamalımıyım sorusu yanıt bulmuştur...
savaştada görülceği üzere Ace'in sayılamayacak kadar çok seveni, onun için hayatını verecek yüzlerce adam vardır... yani Ace yaşaması çok doğru olmuştur... bu sorunun cevabını alarak tek üzüntüsü uğruna canını verdiği kardeşinin hayalinin gerçekleşeceğini göremeyecek olmasıdır Ace'in...