Üye silindi 2842
Hayırr kişisel silahlanma ile özgürlüklerimizi koruyoruzNeden kişisel silahlanmaya karsi olmaliyiz iste guzel bir ornek!
?Hayırr kişisel silahlanma ile özgürlüklerimizi koruyoruzNeden kişisel silahlanmaya karsi olmaliyiz iste guzel bir ornek!
?Hem anarşist hem de neyse şimdi burada söylemiyeyimHayırr kişisel silahlanma ile özgürlüklerimizi koruyoruz?

Ciddiysen hic beklemezdim sendenHayırr kişisel silahlanma ile özgürlüklerimizi koruyoruz?
Bunun onunla bir alakası yok. Adamlar için silah kırmızı çizgi. Bir keresinde bir silahlı saldırganı başka bir sivil kendi yanındaki silahla öldürüp etkisiz hale getiriyordu. Bu olayın üzerinden silahlanmanın gerekliliğini savunan gördüm.Dünyanın en güçlüsü olmanın kötü yanları.![]()
Güzel özgürlükAvrupa ülkelerinde kişisel silahlanma oranı yüksek, hem bizden bile yüksek hem de İsviçre, Finlanladiya, İsveç gibi ülkeler başı çekiyor ama silahla öldürülme oranı yerlerde. Yani mesele silahlanmanın serbest olması değil, mesele insanların ne mal olduğu ile alakalı.
Ama tabi yasakçı zihniyetiniz ile hemen yasaklansın diyorsunuz. Neyse ki Ameriga'da anayasa diye bir şey var ve kişisel silahlanma anayasal bir hak ve çiğneyeni halk çiğner, bizdeki gibi değil yani, özgürlük işte.



