Sevmedim değil ya abartılıyor diyorumBatak çok güzel oyundur eşli oynarsan tadından yenmez sen nesini sevmedin.

Sevmedim değil ya abartılıyor diyorumBatak çok güzel oyundur eşli oynarsan tadından yenmez sen nesini sevmedin.
Ortama bağlı bir oyundur batak, inanılmaz zevkli ve eğlenceli geçer bizim bataklarSevmedim değil ya abartılıyor diyorumAdam koz bitirince sanki küresel ısınmayı durdurmuş gibi seviniyor
![]()
Şu kısım olmamış Yuba. Ne yaparlarsa yapsınlar bundan daha iyi olmasını bekleyen insan sayısı azdı zaten. TW3 "bile" denilecek oyun mu dostum :/Onlara hiç bakma yahu. Oyun Witcher 3'den bile daha kötü. Bu oyunu GTA Öldürücü diye pazarladılar utanmadan.... CD fanboyları çok toksik takmamak lazım.
İlk elin günahı oluyor mu sizde?Ortama bağlı bir oyundur batak, inanılmaz zevkli ve eğlenceli geçer bizim bataklar
Tabi bazen işin suyunu çıkarıp geriliyoruz öyle olunca hoş olmuyor xD
Bir oyunun GTA'yı öldürmesi için en az GTA 3 kadar devrimsel bir oyun olması lazım.Rockstar CD Projekt Red'e kıyasla güven konusunda kendini birçok oyunla kanıtlamasına rağmen 2077'nin oynanışı çıktığında bu oyun GTA 5'i geçecek diyenleri hatırlıyorum.Onlara hiç bakma yahu. Oyun Witcher 3'den bile daha kötü. Bu oyunu GTA Öldürücü diye pazarladılar utanmadan.... CD fanboyları çok toksik takmamak lazım.
Buluşmalarda 101'e gittik de yancı mı oldun senEn abartılan oyunlar okey ve batak bence de dijital oyunlardır muhtemelen bu konu. Bu saydığım iki oyunu namus meselesi haline getirenler var ve bilmeyen birini görünce aşağılıyorlar falan![]()