Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] A Knight of the Seven Kingdoms (2026-)

Yayınlayan Kanal: HBO Max
Sezon Sayısı: 1
Türü: Aksiyon, Macera, Dram, Fantezi
Durumu: 18 Ocak'ta Başlayacak
Baş Roller: Peter Claffey, Dexter Sol Ansell, Sam Spruell

Game of Thrones'tan bir yüzyıl önce, Targaryen hanedanının Demir Taht'ı yönettiği ve ejderhaların hala hatırlandığı dönemde, Uzun Sör Duncan ve yaveri Egg, Westeros'ta dolaşıyor. Bu sıkı dostları büyük kaderler ve düşmanlar bekliyor.

Evreni biraz stabil tutup sadece yolculuk ve görev temalı bir karakter hikayesine dönüştürürlerse güzel iş çıkar. Yok illa büyük olaylar olacak, kilit rol üstlenecek, krallığı ayakta tutacak adam gibi saçmalıklara girerlerse daha çok batırırlar.

Şimdi bitirdim ve beğendim, umarım maceraya ve görevlere dayalı bir dizi olur. Kitaptaki kısımlarını felan bilmiyorum ama karakter baya hoşuma gitti. Avarel djdjdjdj

Dün Canım sıkıldı biraz izleyeyim dedim büyük ihtimalle evrenden bağımsız, orta çağ ve fantastik öğeler yer aldığı için bu dizi izlenir. Yoksa kimse GOT'un spin off dizisi diye izlemez.

Yani şimdi düşününce GOT'daki Tazı ve Arya gibi bir kurgu çıkacağı belli gibi. 1-2 sezon yaparlar ve seriyi zaten bitirirler. R.R. Martin'in uyarlama dizilerinin geleceğini çok iyi görmüyorum. Şu adama verilen ilgiyi Brandon Sanderson'a verilse çok sağlam yapımlar çıkarda namusuz ya kendisi istemiyor. Yada yapımcılar adamı kabul etmiyor.

Dün Canım sıkıldı biraz izleyeyim dedim büyük ihtimalle evrenden bağımsız, orta çağ ve fantastik öğeler yer aldığı için bu dizi izlenir. Yoksa kimse GOT'un spin off dizisi diye izlemez.

Yani şimdi düşününce GOT'daki Tazı ve Arya gibi bir kurgu çıkacağı belli gibi. 1-2 sezon yaparlar ve seriyi zaten bitirirler. R.R. Martin'in uyarlama dizilerinin geleceğini çok iyi görmüyorum. Şu adama verilen ilgiyi Brandon Sanderson'a verilse çok sağlam yapımlar çıkarda namusuz ya kendisi istemiyor. Yada yapımcılar adamı kabul etmiyor.
Kitaplar güzel, gerisi diziyi yapan ekibe kalıyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık