Sanji safının hobisi oldu kadınlardan dayak yemek. Zoro doğru yerlerde takılıyoBen böyle bir şey görmedim Sanji, Luffy, Jinbe yukarı çıkmak için bir yerlerini yırtarken Zoro şimdi kestirmeden mi gidecek?
Sanji eli kolu bağlı dayak yiyor insaf ya.

Sanji safının hobisi oldu kadınlardan dayak yemek. Zoro doğru yerlerde takılıyoBen böyle bir şey görmedim Sanji, Luffy, Jinbe yukarı çıkmak için bir yerlerini yırtarken Zoro şimdi kestirmeden mi gidecek?
Sanji eli kolu bağlı dayak yiyor insaf ya.

Marco heal basmıştır diye ödün kopuyor değil miMarco Zoro'ya da heal basar şimdi. Yüzü gözü kapandı adamın.![]()

Ulan öyle bende yonko alırım.Luffy devrildikce Marco heal basarsa Luffy tek başına yonko alabilir. Yukarıya lazım
@Alpamis dogru soyluyo bu arada, sanji kiz sesi duydugu icin gitti, guclu dusman sezmedi. Oda luffye ince yaptirmis orada, yani yakinlarda guclu dusman yok diye, sasaki who is who, falan bunlar cop isimler artik luffy icin''I see.My observation haki is not good enough then'den onu mı çıkardın.Ayrıca dediğimle alakası yok dediğinin
Basmış olabilir aslında da etkisi çok az Zoro'yu çeşitli yollar ile gömüyor bu Oda, ona şaşırıyorum.Marco heal basmıştır diye ödün kopuyor değil mi![]()

Elde bir şey kalmayınca nasıl gömeceklerini şaşırdılar. Apoo’nun bayılttığı Lütfü’yü konuşmazlar amaMarco heal basmıştır diye ödün kopuyor değil mi![]()
Etkisini ölçtün mü xDBasmış olabilir aslında da etkisi çok az Zoro'yu çeşitli yollar ile gömüyor bu Oda, ona şaşırıyorum.![]()
Reis sağolsun günümüz şenleniyor ya olmasaydı ne yapardık.Elde bir şey kalmayınca nasıl gömeceklerini şaşırdılar. Apoo’nun bayılttığı Lütfü’yü konuşmazlar ama
Kskskssk
Çeviri böyleyse ben de böyle yorumluyorum. Sonradan bir çeviri daha geldi. Orada direk ' Still lacking' ifadesi var. Eğer öyleyse bu sefer Luffy bildiğin kendisini eleştiriyor anlamı çıkarırım açıkcası.@Alpamis dogru soyluyo bu arada, sanji kiz sesi duydugu icin gitti, guclu dusman sezmedi. Oda luffye ince yaptirmis orada, yani yakinlarda guclu dusman yok diye, sasaki who is who, falan bunlar cop isimler artik luffy icin